11.10.2009

Innedag


Det er en regnfull innedag. Ungene leker og koser seg (enn så lenge), mens mor og far rydder og ordner. Tradisjonelt nok tar han seg av de røffe tingene, mens hun tar seg av pyntingen. (Og som de mest observante av dere sikkert har skjønt, har hun også tid til litt blogging;)

Ja ja, riktig så galt er det vel ikke. Likestillingen ligger ikke så verst an her i huset. Mannen er usedvanlig godt oppdratt (takk, svigermor!), og tar både klesvask og nistesmøring, bare for å nevne noe. Selv har jeg både flyttet rundt på store møbler og brukt hammer og spiker idag. Jeg kan hvis jeg vil. Nå er det soverommet som trengte en liten endring. Men en liten endring her, får lett store konsekvenser både her og der, så nå ser hele huset nokså bomba ut.

Den lyseblå håndklehylla jeg har arvet etter morfar, og som har hengt en lang stund i stua, har nå fått en ny plass - på soverommet. Den smykker seg fornøyd blant kjeder, bokser og smykkeskrin, over svigerfarmors gamle stueskjenk. (Det blå glasskjedet er gammelt, og ble med på lasset da jeg kjøpte de gule glassene her om dagen.)

3 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei og god morgen, Heidi!
Tusen takk for koselig hilsen! JA!! Vi må møtes snart!!! Nøtteskrika vil sikkert gjerne ut av redet og flakse litt også, kjenner jeg henne rett. Jeg tar godt vare på Wiinbladen din og teboksen. Det er ikke knust ei heller i distraksjon solgt til andre,hi,hi.
Jeg får roligere dager neste uke. Denne uka er ganske kaotisk.Neste uke hadde jeg kunnet mandag eller torsdag. Muligens må jeg be dere til meg(bare koselig) for mannen er inne i sin værste periode på jobb nå og jobber og jobber.
Så vakre bilder i innlegget, Heidi! Nydelige blåtoner.
Synes også det var så artig å lese innlegget med det gamle fotografiet. Liker slike innlegg!
Brettet var jo herlig også.
Ha en flott dag. Skrev akkurat om deg forresten til Rosa Roulade som lurte på om jeg kjente deg. (Det var bare pent)
Ha en flott dag i nabobyen!
Klem fra Kaspara

Jeanette Lunde sa...

Hei Heidi :)
Det venter deg noe i posten, bare noe lite. Glemte å skrive kort i farten, men du hadde vel skjønt det var fra meg uansett.

Vi må sees snart, jeg må seriøst få lillemor til å bli litt mindre glad i puppen Ü

Så fint kjede du har her, deilig farge.

Hilde Iren sa...

Hei!
Nydelig glasskjede :) (er jo litt i overkant opptatt av smykker...)
Deilig med litt regnværsdager innimellom!

Ha en fin tirsdag!
Hilde Iren