16.09.2009

Arbeid og hvileEt glimt inn i arbeidsrommet, som for tiden også kan brukes til avslapning. Øverst på ønskelisten nå, foruten å få montert opp lys, er et teppe til gulvet. Ser for meg en stor fin gammeldags fillerye, eller kanskje et fargeglad plastteppe. Vi får se hva lykken bringer og lommeboka tillater. I mellomtiden duger gamle madraser, tepper og puter som rommets lune element.

6 kommentarer:

Rosa Velour sa...

Sikke et dejligt rum. Du er et ordensmenneske, ser jeg...tror jeg.
Hvem der bare ejede lidt af det...

Så flot, at du har lånt Hus og hjem. Nu håber jeg, at du kan lide den...du fortæller mig det vel?

Godnat, Portofritt...iøvrigt den fedeste tittel på en blog...protofritt...det er jo lige det, det er. Gid det var mig, der havde fundet på det ;)

Marianne sa...

Fin Fargesortering!! =)
M

Brigg sa...

så nydelig! håper du legger ut er "slik-har-jeg-det-hos-meg"-bilder!

th- sa...

Utrolig vittig: Jeg har også bøkene fargesortert - og jeg har også sånn hvit og turkis kakeboks! :) Fillerye har jeg forresten også, var hos farmor i fjor og bare ba om å få en - hu har jo opptil flere som bare ligger og venter på å bli arvet - og hu ser liksom ikke verdien i dem! Jeg tar gjerne imot. Fint rom, forresten! Det var dét jeg egentlig skulle si...!

Portofritt sa...

th- , i grunnen pussig at vi klarte å sitte på samme arbeidsrom så lenge uten å skjønne at vi har så mye til felles ;) Det sier kanskje litt om hvor hektisk lærertilværelsen er.

th- sa...

Jeg er hjertens enig - og i år har det egentlig vært mer hektisk enn noensinne, av ulike årsaker (omlegging av datasystem, klasser på over 30 elever...og alt annet!)- men jeg håper jo likevel at du kommer tilbake en gang, da! Hadde vært moro å dele arbeidsrom med deg igjen!