01.06.2009

Så mange valg


En annen side (enn kaos) av det å pusse opp og bygge ut er alle valgene som popper opp. Det er ikke alltid like lett å holde tritt. Det er liksom så greit når en ser i blader eller på andres blogger, da er det greit å se hva som er fint og ikke. En helt annen sak er det når det plutselig er ens eget hus det gjelder.

Forrige helg fant jeg en eske med seks ruller av denne tapeten i en bruktbutikk i min barndoms hjemby. 100 kroner tilsammen var det jo ingenting å si på. Jeg overså derfor det faktum at tapeten var stygg-fin. Nå henger det en liten flik på det nye rommet (som fortsatt ikke er sparklet og tilrettelagt) ved siden av stuen - der det skal bli arbeidsrom/bokrom (bibliotek høres litt for flott ut). Tenker meg den på en vegg, sammen med lyse malte tregulv, lyse bokhyller, fargesterke bøker, og en samling odde bilder og loppefunn. Hva synes du? Er den verdt et forsøk?

6 kommentarer:

lille sa...

Tapeten bør så absolutt opp på veggen! Sant at den er stygg-fin, men heller mest mot det fine. Stå på med alle valg! Klem Lille

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Gå for det! Spennende og dristig løsning. Den er litt barokk - men vil bli veldig fin slik du har tenkt. Det er jo bare å tapetsere over om du ikke blir fornøyd. Jeg har selv noen ruller retro-tapeter fra tidlig 70-tallet i sennepsgule nyanser. Jeg vurderer sterkt å tapetsere en vegg med det - men har aldri tapetsert før. Jo, forresten, det har jeg. Jeg bruker jo veggen i et gammelt klesskap som øvelsesvegg! Og det har faktisk gått ganske bra. Det hadde ikke vært så farlig om det ikke gikk så bra, for da er det bare å lukke skapdøra - som forøvrig er lukket hele tiden he he. Noen ville nok ha spurt hvorfor i all verden jeg tapetserer inne i et skap! Men som sagt - øvelsesvegg må man ha, og øvelse gjør mester har jeg jo lært!

Vel, ha en fin sommerkveld. Hils kollegaer. Går ut i fra at dere har fult opp med vikinger, minnefinnere og skandinavisk samarbeid i uken og ukene som kommer. Vi snakkes.

Hilsen Nøtteskrika

Jeanette Lunde sa...

Selvfølgelig må du prøve den ut!
Jeg tror den kommer til å bli kjempe fin. Gleder meg til å se det ferdige resultatet!
Klem Jeanette

Tove sa...

For et funn! Klart du må prøve:) Tapeten så kjempefin ut, og slik du beskriver det, kommer det til å bli utrolig stilig!

Briggs lekehus sa...

Kjempeflott! Hopp i det, sier jeg! gleder meg veldig til å se hvordan det blir!

Dilldall-Nina sa...

Jeg gleder meg til å se bilder som viser valgene du har måtte ta. Håper du har hatt god nok tid til å velge - for det er ofte det som er problemet. Man må hastevelge når man står med begge beina i bygging/oppussing - litt sånn som julekvelden på kjerringa-tilstand ;).

Du la merke til detaljene du. Klokka er mammaen min sin pynteklokke. Når jeg bruker smykker som har tilhørt henne føler jeg en tilknytning. I dag har jeg på et armbånd etter henne og har tenkt masse på henne. Kjedet er seff Figgjo by Mimmi ja ;). Kunne jeg leve uten?