25.06.2009

Lampefeber


To stk lamper av denne sorten ble med hjem fra elvebredden i Frankfurt. Den ene offwhite og rusten, altså den som vises på dette bildet. Den andre svart og rusten, i samme til. Begge må shines litt opp, men da tror jeg de blir fine - på hver sin side av arbeidsbordet inne på det nye arbeidsrommet vårt (som for øvrig nå har fått gammel, grønn tapet på den ene veggen, etter anbefalinger fra dere).

Det bød på en liten utfordring å få med seg kjøpene hjem. Den ene måtte plasseres i håndbagasjen, noe som nesten førte til terroralarm! Vakten åpnet baggen, tok fram lampen, strøk en rar liten lapp over den og stormet så av gårde med den lille lappen. Vi sto lettere forvirret tilbake og lurte på hva som skjedde. Etter en stund kom han tilbake og sa at det var greit. Da jeg spurte hva han hadde undersøkt svarte han kort "explosives"! Takk og pris for at det ikke var det ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Portofritt!

Det ble høy temperatur med lampene - he he! Alltid morsomt med litt spenning i hverdagen. Men når man er på en flyplass - og i disse tider - da kan det bli litt vel mye (høy)spenning. Man vet jo aldri med sånne strenge vakter i uniform, de kan være temmlig bryske.

Jeg har snakket med Kaspara, og hun kan godt få beskjed om evntuelt treff på mandag. Se hva du får til. Får du vanskeligheter med å komme fra arbeidsoppgavene så forstår vi det. Ring/sms/mail meg på mandag - så kontakter jeg Kaspara.

Lampene er kjempe fine - sukk og stønn! Håper du blogger et bilde av "sort&hvit" når de har fått sin plass på arbeidsbordet.

Hilsen Nøtteskrika