28.05.2009

Gode minner


Det er nesten så dette bildet føles som et selvportrett fra egne yngre dager. Ikke for å skryte på meg å ha vært søt, altså. Tror for øvrig heller ikke at jeg hadde fullt så korte kjoler - i alle fall ikke etter at jeg sluttet med bleier... Det er mer fordi det er noe veldig kjent og kjært med slike søte og storøyde illustrasjoner - i alle fall for oss som er gamle nok til å huske 1970-tallet. Har en følelse av at lignende illustrasjoner var overalt på den tiden...

1 kommentar:

Kaspara sa...

Hei travle Heidi!
Kan tenke meg det går i hundre,ja!
Håper du holder hodet over vann fram til en velfortjent sommerferie.
Disse bildene med storøyde, søte jenter trekker jeg kjensel på selv om jeg er litt eldre enn deg. Jeg hadde sikkert to varianter på barndomsrommet mitt. Dessverre er de nok blitt offer for en container en gang i tiden. Synd, synes jeg nå.
Og....kjolene var korte på den tid. Når jeg ser på barndomsbilder, blir jeg nesten sjokkert over hvor korte kjoler man ble kledd i.
Solen stråler, men vinden er kraftfull i dag. Jeg skal prøve å være flink å sy sommerlige skjerf og lappegrytekluter til den lille nettbutikken. I kveld er det duket for fotballkamp for eldstemann, og vi stiller selvfølgelig som publikum.
Ha en strålende dag med senkede skuldre innimellom!
Klem fra kaspara