07.04.2009

Endelig...


"Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha!"
H. C. Andersen (sitat fra Nøtteskrika - snart med egen blogg?)

3 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen Portofritt! Så heldig du er som har sett blåveis! Det er vårtegn det!

Må sitere H.C.Andersen som har skrevet; "Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha!". Ord som passer bra til bildet ditt.

Må du ha en riktig fin påske. Vi holder oss i heimen. Uten bil! På søndag da vi var ute å kjørte ble vi påkjørt bakfra av en drosje - som ikke holdt god nok avstand. "Lille figur" var med! Puh! Forferdelig opplevelse. Det gikk heldigvis bra, for drosjesjåføren hadde lav fart (vi kjørte i 50 sone). Men skade stor nok at det blir en omfattende verksted operasjon - som vil koste forsikringsselskapet dyrt.
Vel, morgenkaffen venter. Ha en fin dag! Håper været bedrer seg!
Klem fra Nøtteskrika

Heidi sa...

Hei Nøtteskrika.
Stakkars lille figur som har blitt påkjørt allerede. Og stakkars dere som må klare dere uten bil en stund. Fint at dere bor såpass sentralt i det minste.

Jeg har også opplevd å bli påkjørt bakfra med begge barna i baksetet. En veldig ekkel opplevelse.

Pussig (men kanskje ikke overraskende;) at du siterer H.C. Andersen her. I går leste jeg nemlig eventyret om Hønsegrethe - selvsagt inspirert av deg:D

Ha en fin hjemmepåske!
Klem fra Portofritt

Anonym sa...

Hei igjen Portofritt!

Ja, er ikke Hønsegrethe en morsom historie! Den handler jo om den ville kona til Gyldenløve.

Jeg er veldig H.C.A frelst. Finner mye bra visdom i hans historier, og jeg har brukt flere av hans ukjente eventyr i formidlingssammenheng.

En morsom H.C.A historie som passer svært bra til "Uglevett og fuglefjas"-innlegget ditt er historien; "Det er helt sant". Du kjenner kanskje til den? I denne historien er det også en klok ugle som sier til hønene:
..."Jeg hørte det med mine egne ører, og en skal høre mye før de faller av!".

Jeg tror dette er opphavet til uttrykket; "En skal høre mye før ørene faller av" - som forøvrig er et av mine favoritt uttrykk he he.

Du har også blitt påkjørt bakfra! Ja, da kjenner du jo til frustrasjonen. Jeg var helt i fra meg på søndag og fortsatt skjelven. Nok en gang reflekterer jeg over at man skal ha gode nerver for å være mor.

Bilen skal bli midlertidig reparert så vi kan bruke den. Men må innrømme at jeg har fått litt angst i forhold til å sette meg bak rattet med "lille figur" i baksetet.

Hvordan gikk det med minnefinnerpresentasjone i Sverige? Dro AA og HJS dit?

Lykke til med grever og grevinner over påske. Gled deg til givende dager på en spennende formidlingsarena.

Vi snakkes - og utveksler på bloggen.


Hilsen Nøtteskrika som vil ut å flakse i regnværet