18.03.2009

Uglebekjentskap


Hurra for alle mulighetene som åpenbarer seg som blogger. Her får jeg kommentar på siden min fra en som tilfeldigvis har droppet innom, og så viser det seg at denne siripirisiri er en rev, nei, ugle med stikkepinnene. Hun har funnet en gratis oppskrift (©Kate Davies) på denne fantastiske uglegenseren og sannelig klart å strikke en selv, i brunt. Og det til tross for at hun påstår å ikke ha strikket fletter før. Jeg blir rent fristet til å herme. Etter nærmere ettertanke (cirka to sekunder) har jeg bestemt meg. Jeg skal jammen herme. Europris here I come! (...kanskje;)

4 kommentarer:

livetsomfamilj sa...

Vilken snygg tröja. Me Like!

Dilldall-Nina sa...

Jeg også har sett noe lignende (kanskje denne?) - og noen uglevotter et annet sted. Hva er det med ugler? Det er et eller annet som jeg liker med de. Veldig morsomt at de er formet i strikkefletter. Den som kom på den idéen må være fornøyd med seg selv, tror du ikke? Tidligere sparte jeg på ugler, men som jeg i likehet med den ganske store samlinga mi med russiske dukker - ga til loppemarked på slutten av 90-tallet en gang *angre, angre, angre*. Lykke til - og dette er jeg helt sikker på at du klarer ;). Jeg bruker å gjøre sånne kronglete håndarbeidsting til personlige utfordringer. Noen velger å bestige Himalaya eller gå på ski over Grønland. Jeg strikker vanskelige ting ;). I dag har jeg kjøpt inn garn til mine tredje par drømmestrømper.

Jeanette Lunde sa...

Den genseren var bare super-fin!

Nå fikk jeg lyst til å herme etter den som hermer etter hun som har strikket den i brunt etter oppskriften til Kate Davies :)

Så mye fint du har lagt ut i det siste!

Klem

Kaspara sa...

Hei Heidi
Herlig uglegenser! Du burde absolutt avlegge Europris et besøk.
Jeg er imponert over dere som klarer å strikke etter mønster; fletter og greier. Jeg har aldri fulgt et strikkemønster i hele mitt liv.
Herlig vær i byen vår i dag! Jeg skal en tur til en naboby. Der er det en butikk jeg alltid finner fine myke ting til moren min i. Hun har bursdag på mandag. Blir 87 år. Voksen dame kan man vel si.
Jeg sa ja til det du vet. Kommer til tirsdag. Nå er det bare å rydde i vei.
Ønsker deg en nydelig helg, Heidi!
Klem fra kaspara