23.03.2009

På veggen


Man skal ikke stole blindt på førsteinntrykket. Heldigvis. Noen ganger stemmer det ikke helt. Heldigvis. Noen ganger må man kanskje se både en og to ganger for å se det vakre. Uheldigvis? Jeg antar at dette kan gjelde både ting og mennesker. Det gjaldt i alle fall denne lampen.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått rett forbi det ødelagte og forlatte røde skuret uten å tenke videre over hvor fin den gamle utelampen egentlig er, eller antagelig har vært. Tankevekkende. Er det slik på andre områder også tro?

2 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Vi er like på mange områder. Jeg går også og leter etter stygg-fine-detaljer.

Jeg tenker umiddelbart på rynker - når du spør om det er sånn med andre ting. Rynker blir framstilt som ansett som selve styggedommen i 2009. Jeg synes rynker er fantastisk vakkert egentlig - spesielt på mennesker som har blitt virkelig gamle.

Eller - er disse rynke-positive tankene bare min strategi å ta i mot rynkene mine på. Jeg har vært så mye ute i sol og vind uten spesielt mye beskyttelse, så er redd kampen for glatt hud er skikkelig kjørt for min del ;). Nei - jeg synes virkelig rynker er vakkert når man studerer de.

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區