17.03.2009

Minner


Sist jeg var på besøk i huset jeg vokste opp, ble jeg igjen grepet av nostalgi. Det ble utløst av disse bittesmå tingene, fått i julekalender på 1970-tallet, noe jeg også skrev om før jul. I dag ligger de små tingene i en liten, slitt H&M-pose (også den fra gode gamledager). De fungerer som utstyr til den like gamle dukkesamlingen min. Selv om det er snakk om et lite antall dukker. Selv om bare en av dem er ekte Barbie. Og selv om de fleste har en eller annen skavank, som å mangle en arm, være usedvanlig bustete på håret eller ha et veldig løst hode, så fenger de tydeligvis også dagens barn - i alle fall mine. De kan, akkurat som jeg selv gjorde for noen tiår siden, leke med både dukkene og de små tingene i timesvis. Dette varmer et barnlig og nostalgisk mamma-hjerte.

3 kommentarer:

lille sa...

Slike kalendergaver var topp å leke med. Telefonen var en favoritt! Vo fikk telefon hjemme nesten "sist av alle", så jeg kunne leke i timesvis at vi hadde telefon og ringte rundt med den lille fra kalenderen... Så flink du har vært som har tatt vare på alle disse "skattene"! Gir masse gode minner.

Briggs lekehus sa...

Å du store! Plutselig kom mange barndomsminner strømmende! Jeg husker disse søte figurene! Så kjekt at du har tatt var på dem da. Likte den sommerkjolen og den uglekjolen!

Loppedilla sa...

åja! kjenner figurene igjen og også beskrivelsen av Barbiedukkene1 Herlig!