11.03.2009

Kunsten å lage en strømpe


Det er sjelden teori blir framstilt like estetisk som dette. Må likevel innrømme at jeg ikke skjønner så mye av det. Trøster meg med at det er det nok andre som gjør - eller i det minste har gjort. Uansett, jeg er for gjeninnføring av undervisningsplansjer i skolen!

4 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Nå er det jeg som har fått bloggsprerre tror jeg. Dessuten er jeg så fornøyd med de strømpene at de kan få henge som hovedattraksjon på bloggen min.

Jeg kan fortelle om at strømper og sokker for meg har vært like "gresk" som den plakaten må framstå for en som aldri har strikket noe som kan ligne på dette plagget. Har alltid tenkt at den dag kommer - at jeg skal prøve. Og så prøvde jeg. Og så gikk det. Og så satset jeg SKIKKELIG på forsøk nr. 2. Jeg tar heller en utfordring enn masseproduserer jeg tror jeg ;).

Den plakaten var forresten skikkelig fin. Oh nostalgi! Jeg er også for gjeninnføring av plansjer i skolen, men er redd den tid er forbi. Jeg stritter i mot å sende lekseplaner på e-post også jeg, både i lærerrollen og i foreldrerrollen. Synes det er håndfast med papir. Spørs hvor lenge til jeg kan klare å trenere dette.

Spesielt det siste året har jeg tenkt - men også før det - at om jeg skulle valgt på nytt - hadde biblotekutdannelsen være veldig, veldig aktuelt - barnebiblotekar. I den lille bygda mi med dårlig økonomi har biblioteket vært salderingspost, selv om vi har nye fine lokaler. Har nylig vært innom det spiltter nye biblioteket på Kongvinger som de påstår er Norges fineste - med café. Luftig og fancy. Kan lett spendere en 2 - 3 timer på et bibliotek bare med å titte og bla jeg. For ikke å snakke om å gå fra bokhandel til bokhandel i Oslo....;)

Dilldall-Nina sa...

Vet du hva - glemte å skrive - jeg liker bloggen din så innmari godt. Jeg liker emnene dine, og jeg liker så godt hvordan du vinkler innleggene dine. Den skiller seg så allright ut på en måte...

Jeanette Lunde sa...

Hei du :) så fin du ble på håret (bakfra)...så deg hos Kaspara Klem Jeanette

Kaspara sa...

Hei Heidi
Takk for sist! Det var kjempekoselig å se deg igjen.
Blomsten står flott enda. "Flowerkiller" har enda ikke klart å ødelegge den vakre blomsten heldigvis.
Konfekten kommer nok på bordet i kveld, og da tipper jeg det blir lite igjen..
Den plansjen du viser var flott, og skulle gjerne få hengt her hjemme hos meg.
Kommer forresten til å si ja til det jeg fortalte dere som jeg var litt i tvil om.
I dag har jeg vært på kafe` med ei venninne jeg traff på lærerskolen, og vi har koset oss veldig på Cordelias.... .
Gutta og jeg dro rett ned til mamma etter skolen. Hun ventet med nystekte vafler.
I kveld skal vi slappe av hjemme, og det skal bli deilig. Jeg kommer sikkert til å sitte med hekletøyet i fanget og kikke på tv med resten av familien.
I morgen skal vi til naboen, og mamma skal være barnevakt og ligge over.
Ønsker deg en glad helg! Klem fra kaspara