07.01.2009

Kridesign


Jeg fikk et par nydelige Kridesign knappeøredobber til jul. Mine er i lys turkis, med en liten blomst i midten. Jeg er ikke så god til å bruke smykker, men disse har sittet på nesten siden jeg pakket dem opp :-)

Designeren bak øredobbene sier at hun er ute etter å gi kundene: "Følelsen du hadde da du var seks år og kikka i bestemors knappeskrin. For noen vakre små skatter! Med kridesign er knapper fremdeles små skatter -som du kan smykke deg med." Jeg vil si hun lykkes.

Smykkene finnes i utvalgte butikker i Oslo, Bergen og Trondheim, men selges også i den mobile PopUp-butikken til sektorpluss.no. Før jul befant den seg på Herkules i Skien, men den vil bli flyttet rundt til ulike handlesenter i Norge.

Sektorpluss har over 40 norske designere i "stallen", feks Hedda X, Moo, Arne & Carlos, Maggie Wonka, Wik & Walsøe, Northern Lightning. De ønsker å bringe det uforutsigelige, det kreative og innovative inn i kjøpesenteret. Konseptet skal også bidra til refleksjon over design og miljø, rom og opplevelse. Derfor har sektorbutikken hatt ulike aktiviteter underveis, slik som redesign-workshop, temadager og bli-ny-dager.

Det eneste som irriterer meg med dette er at jeg ikke fikk vært innom selv mens de var i Skien. Men, men. Det kommer sikkert nye muligheter andre steder.

2 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Åh....for knappedamer må jo dette være GREIA :). Slike kunne jeg også tenkt meg å eie, selv om jeg heller ikke er helt smykkeberte. Eller - jeg bruker mer smykker nå enn jeg har gjort noen gang før i så fall. Jeg har hatt en gaveanmodning i kjæresteforholdene mine helt fra jeg var 17 år og nærmest ukysset -> Hva du enn gjør, kjøp ikke smykker til meg! :). Det var før jeg visste om knappeøredobber....

Dilldall-Nina sa...

Ang snakkebobler....
I stedet for å bruke penger på januarsalg, har jeg - som ofte før - prioritert tekninske duppeditter.
For pengene jeg fikk til jul av pappaen min har jeg kjøpt meg et sånt tegnebrett (nysgjerrig) og Adobe Photoshop til Mac - så det er i en kombinasjon av de to programmene jeg leker meg litt om dagen. Fikk Photoshop til PC i bursdagsgave ikke så lenge før jeg valgte å konvertere til Mac (for et eksperiment). Har på en måte ikke fått brukt det redigeringsprogrammet så mye. Jeg hadde trengt et kurs i Photoshop! Må vurdere å kjøpe meg en instruksjonsbok etterhvert kanskje.
Det ser jo rett og slett ut som om det er en 6åring som tegner, men jeg får velge å se på det som en naivistisk strek :). God helg, Heidi!