29.12.2008

Brett og bilderOransje er kanskje ikke julefargen over alle julefarger, men jeg synes likevel dette brettet fra Sävsjö fungerer som julebrett - spesielt med min gamle englelysestake på. Er det englespill disse heter? Jeg har vurdert å lakke brettet, men får meg ikke til å gjøre det siden det er i original lakk nå. Oransje er dessuten fint sammen med mange morsomme farger, så det spørs om det ikke blir bevart som det er, men med ambulerende utstillinger;-)

De tre øverste postkortene til høyre laget Jeanette (Fryd+Design) for et par juler siden. De er vakre, som alt annet hun lager, og kommer til å bli hentet fram i mange juler framover.

Den runde tallerkenen på veggen er Stavangerflint, kjøpt på den bloggberømte butikken Pynt i Porsgrunn. Tegningen har datteren min tegnet. Det nederste bildet i sort ramme er fra Camilla Engman. Duken, det store englebildet og det lille englepostkortet er loppekjøp. Det skal flere ting opp på denne veggen, men det er selvsagt ikke gjort over natta.

1 kommentar:

Kaspara sa...

God morgen, Heidi!
Du lager så fine komposisjoner ut av bildene dine! Fint brett og oransje frisker jo opp. Mye fint på veggen din også, og asjetten fra Pynt var jo nydelig i farvene.
Her har vi ikke spist frokost enda, men nå har jeg planer om å gå ned å koke kakao og lage eggerøre. Ha en glad dag!
Klem fra kaspara