21.10.2012

30% forandring


Neste måned er jeg offisielt 30% frilanser. Skrekkblandet fryd er et betegnende (om ikke originalt) uttrykk for hvordan det føles - selv om det heldigvis (enn så lenge) er mer fryd enn skrekk. Håper det forholdet på sikt ikke endrer seg altfor mye i skrekkens favør. Men jeg skal uansett sitte godt. På den nye skriveplassen på gjesterommet. Oppå den tykke røde vatten jeg har kjøpt av Kaspara.

5 kommentarer:

Lise B sa...

Lykke til!

Portofritt sa...

Takk, Lise B :)

Stilleben sa...

God sen kveld og takk for kommentar. Jeg har ikke sett at du har blogget lignende dukker, når var det? De vil jeg gjerne se. Så flott reportasje om Sylvi! Skrivefeilen var bagatell og bare morsom. Men skjønner hva du mener. Jeg har hatt en del tekst på trykk i lokalavisene, den siste i SB og det er kjedelig når desken endrer, kutter tekst eller klipper og limer slik at det blir feil. Som sagt, den siste var i SB og der hadde de tatt seg frihet og føye til noe i overskriften, og det ble fullstendig feil! Puh! Men jeg må visst regne med det om jeg skal ha saker og ting på trykk i blekka. Så gøy med 30% forandring. Spennende og utfordrende!Masse lykke til.

Det stemmer det at min håndballjente ikke spilte i dag. I dag har vi bare vært hjemme. Men jeg har jobbet som et svin, eller "villagris" he he, i hagen. Vi trives i huset, men det krever sin mann, eller rettere sagt sin kvinne! Jeg maler og maler. Vi venter på håndverkere m. m. Derfor blogger jeg ikke inspirerende interiører fra mine gemakker og det vil nok bli lenge til. Derfor blogger jeg bare om alle de rare tingene mine og det er kanskje interessant for spes. interesserte. Nei, nå er det sent. Øynene går i kryss på tide å slukke lysene. Håper vi sees snart. Klem fra M

demie sa...

Masse lykke til!

demie sa...

Masse lykke til!