02.09.2012

Still alive!

Jeg vet ikke om det nødvendigvis er så mange som lurer, men jeg har i det minste lurt på det selv nå og da. Er det ikke lenger noe liv i den delen av hjernen som produserer blogginnlegg - eller har lyst til å gjøre det? har jeg tenkt. Og selv om jeg innimellom har kjent en liten sitring av liv der inne og nesten har kunnet se et kommende innlegg, en setning eller to, eller kanskje antydningen av noe lignende, har det altså ikke skjedd. Hvorfor vet jeg ikke riktig.

Jeg regner ikke med at det er det faktum at jeg har bikket over i et annet tiår. Det ville ha vært for teit. Vi kjenner vel alle (eventuelt er en selv) oppegående, aktive og kreative 40+'ere. "Under førr er gørr", var det noen som skrev på facebook i anledning dagen. Nå må jeg innrømme at det kan virke som en overdrivelse. SÅ ille har tross alt ikke de første 39 årene vært. På den annen side, hva hvis de som vet hva de snakker om, nemlig de som har vært over 40 år litt lenger enn undertegnede, har rett? Da er det bare å lene seg tilbake å nyte - eller å kaste seg ut i - den kommende moroa. Juhu!

Og nå som jeg endelig har klart å formulere opptil flere setninger etter hverandre her, er jeg også ganske optimistisk med tanke på fremtidig blogging. Håper ikke alle har gitt meg opp, slik at det blir noen lesere. Hører gjerne fra deg om du er en en slik. :-)

PS. Forventer ikke gratulasjoner i anledning bildet. (Jeg har vært over førti i flere uker allerede.) Bildet er ment som en illustrasjon til temaet, og er altså ikke et krampeaktig forsøk på å sette fokus på meg selv. Ikke mer enn det jeg allerede gjør i teksten, i alle fall.

PS igjen. Som de fleste andre har jeg blitt en flittig instagrammer denne sommeren. Ses vi der? @meenjohansen

6 kommentarer:

Bente Høiseth sa...

Hm....jeg er trettiåtte..og kjenner at det er akkurat passe..
Trodde førti var noe av det samme. Jeg tanker at det viktigste er å holde tjue-åra borte! ;-)

Kari Anne Marstein sa...

fint å "se" deg igjen ; ) og vel overstått!

sannepkunst sa...

Tillykke med de 40 år... Uha rammer det skarpe hjørne om 3 små år og tænker om det gør ondt((0:

sannepkunst sa...

Ps. Er også på instagram sannepkunst (0:

demie sa...

Herlig skrevet!

Siden jeg ikke er på instagram kan du vennligst begynne å tvitre dine bilder? ;)

Tine i Rosablokken sa...

Her får du en krempeaktig gratulasjon ;-) gratulerer med førr! Det under er garantert gørr. Kjenner meg veldig igjen i det du sier. Blogging (som egentlig er såå gøy) har blitt nedprioritert. Men snart. Da. Jepp.