12.09.2012

Situasjonsrapport


På gulvet ligger hauger av duker og gardiner. De venter på sortering og mulig sorti (eller på å få bli). På kjøkkenet blinker oppvaskmaskinen varm og full. Den venter på å bli tømt. For deretter å bli fyllt igjen. Nå er den rent forsømt. I gangen ligger det sekker og sko og vesker og esker. (Skrev først ekser, men dem er det heldigvis ikke så mange av - i gangen. Tror jeg.) Eskene er fulle av ting som skal videre her i livet. Tilbake til bruktbutikken for eksempel. Det blir sikkert kjedelig å tilbringe dag etter dag (for å si det beskjedent) i esker under en trapp, side om side med vesker og sekker og sko. Og baller. Haugevis av baller. Det ligger sikkert noen under spisebordet også. En av dem, av arten dribleball, har etter det jeg kan se fast plass under det lille sidebordet. I sofakroken venter en bok, et blad og et teppe. På meg. De andre tre i husstanden er på farta, så hva annet kan jeg gjøre enn å ta ansvar og skride til verket? Sofa Here I Come!

4 kommentarer:

Stilleben sa...

Hei Portofritt! Takk for hyggelig kommentar. Klart du kan komme å hilse på en dag, det er bare koselig. Ha en riktig fin fredag og helg - endelig helg. For mitt vedkommende er helgen uten planer kjærekommen. Det er første helgen på fire uker jeg ikke er i 40års kalas! I kveld og i morgen kveld skal jeg derfor ligge "rett ut" og restituere. Klem fra M

Loppedilla sa...

Herlig beskrivelse av hverdagen! Det e bare snakk om prioritering! viktig å kose sæ og ikke bare rydde rydde vaske vaske..

små øyeblikk med cams sa...

Hei, så herlig blogg du har!!
Legger meg til som følger og gleder meg til fortsettelsen :)
Ta gjerne turen innom meg du også, da blir jeg så glad ;)
God lørdag!!!
Klem Camilla

annikken - osloliv sa...

Hehe, herlig beskrivelse!! Tror det der er en viktig og riktig innstilling å ha. Hvis ikke blir man gal:P

Og takk for sist på IKEA-treffet! :)