07.01.2012

Hjemmeseier
Vi feirer at vi - etter x antall år - endelig har fått ryddet bort ledningene under teakskjenken, koblet til den nye og mindre dvd-spilleren og dermed for første gang fått satt på de to siste skapdørene. (Og det hele tok bare en halvtime, så hvorfor har vi ikke gjort det før?) Klar hjemmeseier denne lørdagen, altså. Hurra og skål!

 
7 kommentarer:

Stilleben sa...

Så bra! Grattis! Fin teak! Skål for den og for prosjekter som blir gjort. Jeg tar en skål for at jeg, tja, hva skal jeg si, har fått ryddet. Ha en fin lørdagskveld. Klem fra M

vinimalistisk sa...

Fantastisk den teak sjenken dere har! Er på håpløs leting selv...

Lise B sa...

Du spurte hvorfor; det er såre enkelt: Ting som kan gjøres når som helst,blir ( nesten) aldri gjort. Og dessuten, det er lett å bli husblind. Men fint, det ble det

Spunk og boblemukk sa...

Så dere er medlemmer i tingtartidklubben dere også? Hihi ;) Det er alltid godt når ting blir unnagjort. Skjenken var veldig fin!

Lene sa...

Flott skjenk. Nydelig! :) Ting tar som regel ikke lang tid, men vi TROR at det tar lang tid, og da drøyer man det. Hehe. Kjenner meg VELDIG igjen for å si det sånn. Har en haug med ledninger under bordet i stua selv. Har pratet på å gjøre noe med det i flere år, men det skjer aldri. Men fikk et spark bak nå, etter å ha lest innlegget ditt. TAKK for sparket. Det trengtes. :) Hehe.

Klem Lene

Kari Anne Marstein sa...

Bra jobba! Fortsatt god helg til deg.

Skjerstad sa...

Hurra ! Ja skål for den ;)
Digger den skjenken ! Vi er på utkikk etter en ny under tvèn , og da håper vi å finne en lignende ;)

Klem fra Janne