27.11.2011

Livet i boks

I denne lille koffertaktige boksen oppbevarte svigerfarmor regningene sine. Den har vært tom i noen år, men nå har den flyttet inn til oss og vi kan fylle den med hva vi vil. Ikke helt ulikt livet. Det kan man også fylle med (nesten) hva man vil; med skrot eller skatter, med negative tanker eller gode tanker. Det siste høres unektelig ut som den beste ideen. Gode tanker fører til gode og kloke og riktige handlinger. Hva som egentlig er godt, klokt og riktig kan være så mangt, fasiten må nok hver og en av oss finne selv, men gode, kloke og riktige handlinger fører til et godt liv. Godt for deg - og for de rundt deg. Det tror i alle fall jeg. Tror du? 

2 kommentarer:

Stilleben sa...

God kveld Portofritt! Flott boks til livets papirer! Utrolig fin. I dag har jeg blogget som søndagsskolen, det passet bra i dag. Igjen takk for gaven jeg fikk av deg.

I dag har jeg også jobbet. Full fart med mange folk, det formidlene tre og gamle julekort som jeg har fått gjort om til store formater; altså en julekortutstilling på 12 kort.Utvalgt fra det grønne, skjønne albumet som du kjenner til. Ellers har vi hatt klipp og lim verksted, gjenbrukspynt. Nå skal jeg lande utstrakt på sofaen. Det skal bli fint. Ha en hyggelig advendts kveld. Klem fra M

Lise B sa...

Full tank med gode tanker! Det var veldig lurt. Det er det jeg prøver at bloggen min skal være, gode tanker altså. Jeg likte denne kofferten din!