28.10.2011

Porto-post

Morsom pakke i posten i dag. Absolutt verdt sin lille vekt i porto. Denne kjolen. (Bilde fra Karius.)

En kjole for å feire.

En kjole som heldigvis passet. (Selv om den strammer litt over hoftene. Men med belte i livet og høye sko kan jeg antagelig ubemerket skli inn på settet til The Hour. (Bortsett fra at innspillingen nok er over.) For øvrig en god BBC-serie fra nettopp BBC og fjernsynets tidlige år, nærmere bestemt 1956. Anbefales! Jeg kjøpte den på Amazon, men den har visst gått på Svt og kommer sikkert snart på NRK.)

En kjole til å feire i.

Innbydelse utbedes. ;-)

7 kommentarer:

chili og kjærleik sa...

Fantastisk kjole! Grattis!

Stilleben sa...

God morgen! Fin kjole! Fin farge! Er selv veldig glad grønt! Der har du julekjolen i box - i skapet! Kan tenke meg du gleder deg til å bruke den. Ha en riktig god helg! Klem Stilleben

demie sa...

me like ; )

Anonym sa...

Du har så god smag :-) Jeg kunne have købt samme kjole, og da havde jeg nok arrangeret et lille selskab med kanapeer og Chet Baker på pladespilleren ;-)

Du kan sende mig en kommentar med din mail, så sender jeg fra min private konto og sletter din kommentar, så den ikke havner i al offentlighed :-)

Rosa

karius-Kari Anne sa...

Så bra at den passet! Er fryktelig lei meg for at den ikke passet til meg for den er bare NYDELIG!! Og med din beskrivelse blir den bare enda finere : )

Lise B sa...

Nydelig kjole!

Jeanette Lunde sa...

Du er velkommen til meg :) Men joggebukse holder fint det også...ja ikke for å jogge i! så det er sagt.
Klem :)