16.10.2011

En smak av Hellas

Gave til meg fra paraphernalia-demie. Den lå og ventet på meg på nr9. Ikke vet jeg hva jeg har gjort for å fortjene den, men det forhindrer meg ikke fra å bli glad. Kanskje enda mer glad enn om jeg hadde gjort noe som hadde ført til en slags forventning om gave. For en herlig vitamininnsprøyting i hverdagen (eller i helgen, siden jeg hentet den i går:). Herlig duftende gresk oregano - som nå står i hylla på kjøkkenet, klar til å bli brukt. Vakker selvlaget illustrasjon - nå i hylla på arbeidsrommet - til nytelse og hyggelig påminnelse om bloggingens positive side; at man treffer på mennesker man ellers aldri ville ha møtt; som hjertevarme, fascinerende demie. Takk demie! (Håper på å treffe deg "live" neste gang du kommer til Sandefjord.)

3 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Å, så koselig! og jommen sa jeg illustrasjon, så fint. Skjønner godt du vil ha den framme.

Lise B sa...

Ja, Demie gjør bloggeverdenen enda lysere!Tenk så mye hyggelig bloggingen kan føre til! I går gikk jeg og tenkte på det, og så vet jeg at det også finnes en mørkere side; at folk med rasistiske, fundamentalistiske og voldelige holdninger også kan finne inspirasjon via blogger. Dem møter vi heldigvis aldri på.

demie sa...

Hei ! så koselig du fikk gaven på bloggen! ( så finne bilder... ser nok litt bedre ut enn i virkeligheten, tror jeg ...) jeg er glad jeg begynte å blogge! jeg var veldig redd, for folk som Lise nevner på kommentaren sin, men jeg har bare møtt hyggelige, morsomme og kreative folk i min bloggverden. også blir det noen folk, en føler at en har litt bedre kontakt med, for en egentlig merkelig grunn, men sånn er det og jeg er glad for det : )
jeg liker at du likte illustrasjonen min og at et bit av mitt Hellas befinner seg nå på kjøkken din ; )
klem xo xo xo