24.08.2011

TankenJeg har ofte tenkt på å skrive en bok
- og nå tenker jeg på det igjen! 

(Storm P.)


- og det får kanskje greie seg med det.  ;-)
(Portofritt)

8 kommentarer:

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Hehe... Eg trur ikkje eg hadde hatt tålmod til å skriva ein heil roman i alle fall! Men tanken er jo kjekk å tenka:)

demie sa...

hva? hva skal det handler om? om at folk generelt vil skrive en bok? om bøkene dine? jeg har funnet ut at flere vil skrive en bok... jeg vil skrive mange ( forelobi mangler jeg ord) DU burde i allefall skrive. something. anything! og som Murakami sier : its ok you dream. now all you need is disipline... har jeg ikke skjønt innlegget helt det gjør ikke noe. behold oppmundringen. den er ærlig : )

demie sa...

... ok greie seg med det og ikke om det... now i get it !
men som sagt, jeg mener det - er kanskje litt sakte men har en meget sterk intuisjon ; )

Portofritt sa...

Røsslyng: Ikke jeg heller. :)

demie; Du er så langt fra sen i tanken (oppfattelsen) ;)

Først og fremst likte jeg den finurlige (= litt rare) Storm P. teksten/tegningen fordi den er litt betegnende. Noen ganger blir man sliten bare av å tenke på det man egentlig burde eller ville gjøre.

Og, du har selvsagt rett, innerst inne drømmer jeg jo om å skrive. Men jeg vet ikke riktig om jeg har noe å skrive om... Og kanskje heller ikke nok disiplin? Vel vel, jeg fortsetter å tenke; både på blogging og på annen skriving.

demie sa...

... jeg skal skrive en bok om virkelige oppskrifter! jeg er faktisk allerede mester på sånt opplevelser ; )

tenk min kjære. og ha en fin dag så lenge : )

Jorun sa...

Vi kan vel også tolke den godeste Storm P dithen at noen ganger er tanken (drømmen) nok i seg selv. Å bruke en dag eller en uke til å gruble på en idé er en luksus, selv om idéen aldri vokser til noe håndfast.

Jeg har forresten kikket i bloggen din i noen uker, og kost meg med både ord og bilder.

Lise B sa...

Jeg har ofte tenkt på at jeg vil skrive, og gjerne en bok, men jeg har liksom ingenting å melde, hvis jeg da ikke skriver om meg selv. Og da er det jo mye bedre med blogg, ellers kunne jeg ha endt opp med seks sju bind som knausgård. For en som er glad i å skrive, er det kjempekjekt med blogg. Men selvfølgelig, det er ikke bare det som ligger i StormP. Det meste jeg tenker på å gjøre, blir med det. Med tanken, altså. Og har jeg startet med noe, er det slett ikke sikkert jeg fullfører det. Demie, jeg gleder meg til kokeboka di!

Portofritt sa...

Jorunn: Hei. Hyggelig å høre at du har likt deg her. :) Du har også rett i din tolkning. Det underfundige rommer gjerne mange mulige tolkninger - flere lag.

LiseB: Ja, noen tanker har kanskje best av å forbli nettopp det. He he. Ikke det at det ikke kunne være interessant lesning å lese om ditt liv.

demie: Jeg gleder meg også til den kokeboka. PS. Blir gjerne med på lanseringen også! ;)