01.07.2011

Syndrom-hobby


Mon tro om det er et syndrom det å hele tiden flytte rundt på ting? Spesielt utsatt her i huset er hyller og bilder. Når husets mor (må ikke sammenlignes med husmor - det ville ha vært en fornærmelse mot alle ekte husmødre opp igjennom tidene) får et anfall av rastløshet, går hun nemlig gjerne på veggen. Det vil si til veggen. For å ta ned en hylle her og heller henge den opp der. Eller for å ta ned alle bildene fra diverse vegger, stokke dem som om de var en kortstokk, for så å dele dem ut på nytt. Til nye vegger.
 
Vel, om det ikke er et syndrom så er det i alle fall en litt sær - og åpenbart vanedannende - hobby.
 
Det ville ha vært en trøst å høre om din rare hobby. Ha en fin fredag!

3 kommentarer:

Lise B sa...

Nei, dette syndromet er ukjendt for meg. Kanskje kommer det av at vi nesten ikke har vegger heller; halvplanhus med åpen løsning er ikke raus på sånt! Men nå skal vi i tre uker til huset i skogen, og der skal det flyttes om på diverse. Det særeste med meg er at når det riktig flyter i hele huset, da nirydder jeg i en skuff. Mens resten flyter altså. Jeg leste en artikkel om det i svenske Femina en gang, med tittelen: Jag er perfektionist, derfor (skrives det slik?) städar jag sällan. Det var om meg!

Heddas gode grunner sa...

Jeg lider nok av en avart av det samme syndromet! Her byttes og flyttes det stadig om på ting.. om det skulle være en trøst! :)

Koselig hylle du viste bilde av i dag -og mange søte ting :)

Ha en fortsatt fin dag!

Fru Eriksen sa...

Hehe, høres kjent ut... Her blir møbler, helst store, byttet ut til stadighet... Og de som ikke lenger får plass i stua, må ned i kjelleren... Først til kjøkkenet Der er døren til en 1 kvm gang, som er toppen av trappa. Og for å få det ned, så må alt vinkles i den lille gangen... Og store møbler krever 2 som bærer, og ofte demonteres noe for å få det ned.... Dette er veldig ofte min mann som må hjelpe meg med. Han har veldig kort lunte... I hvertfall når det gjelder ufrivillig og "unødvendig" møbelbæring!!