07.07.2011

Sommer anno

Badedrakter – anno 1954Badedrakter – anno 1954
Foto: tilhører Riksarkivets billedarkiv
Feeling better! Jeg elsker gamle bilder. Som disse anno 1954 fra Billedbladet NÅ, lagt ut på Flickr av Riksarkivet. Eventuelt andre nostalgiske sjeler med hang til "gamledager" anbefales å ta en titt på både dette og andre av Riksarkivets bildealbum. Advarsel: Beregn god tid!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig søte bilder! Det er noe med uskylden og elegansen fra den gang da som rører meg. Less is more! Definitivt.
/Marit

Stilleben sa...

Hei Portofritt! Godt formen er bedre. Det er noe som går. Jeg var helt slått ut med feber og verking i kroppen i forrige uke. Ikke helt bra enda. Men har klart å komme meg på jobb. Herlige bilder! Jeg har vært innom å sett, og jeg tok meg god tid! Min mor hadde samme looken på 50-tallet og hun har noen flotte restaurantbilder av seg selv. På den tiden, i Oslo, var det fotografer som gikk rundt og tok bilder av gjestene. De visste om det. Og de kunne bestille bilder. Derfor har mamma noen flotte bilder av seg selv i sort-hvitt. Det er lenge siden jeg har sett på de bilene når jeg tenker etter....det får bli en sommersyssel. Oi, nå ble det lang tekst - ja, du kjenner meg. Fatte meg i korthet, ikke min styrke. Vi kommenteres.Klem fra M

demie sa...

kule bilder! kjedelig å bli syk midt på sommeren. glad du føller deg bedre : ) tilbake fra ferie i Hellas jeg bærende gaver ; )