08.06.2011

Sosialt. Liv.Samtaletema nummer en for tiden er hvor hektisk periode dette er. "Det er slik i juni og desember," sier vi, de fleste med et dypt sukk, "da skal alt skje!" Avslutninger i fleng. Sosial hygge i uhyggelige mengder. Takk og pris for lange lyse dager som bidrar at energien strekker til det alt sammen (i alle fall nesten). For en vil jo helst ikke gå glipp av noe heller. I alle fall ikke jeg. Ikke etter å ha overhørt en rekke samtaler rundt lunsjbordet (mellom mine noe eldre kolleger) om syke venner, om venner som dør, om foreldre og bekjente som blir demente, om frykten for å bli gammel, og så videre. Og så videre. Nei, en får leve mens en kan - om det er aldri så hektisk!(Også hos kjære Bluna er det visst en sosial samling. Sommeravslutning?)

2 kommentarer:

Lise B sa...

Du er nok litt yngre enn meg ja, for samtale nr 1 blant mine venner og kollegaer for den del, er syke foreldre. Alt har sin tid. For ti år siden gledet jeg meg til tiden med alle sosiale arrangementer med klassene var over; tvangsgrilling i fjæra, kalte vi det.Men vi hadde det hyggelig også, og nå; det er ikke bare sykdom vi snakker om heller, selv om vi er over femti. Helt enig, man må leve mens man kan det, det er ingenting å utsette:)

demie sa...

jeg sier at barna våres ( på 3 og 6! ) har et bedre sosial liv enn oss... utenom juni og jul, riktig sagt. ellers er jeg mye hjemme i det siste - men jeg lever i det fulleste, hjernen bobler av tanker, har blitt så kreativ og nesten oversosial på internett og har tid til å lære ord som: sporenstreks! ( måtte spørre R hva det betyr, kom ikke på google translate det. nesten 11 år i Norge det ordet hadde jeg ikke hørt før... )
kos dere begge med sosiallivet- med livet generelt : )