24.05.2011

Ut...Det nærmer seg (takk og pris og akk og ve og amen) slutten på eksamen. Det er godt, for nå tærer det virkelig på konsentrasjonen. Tar meg selv i å tenke på og drømme om alt mulig annet - som feks å reise inn i ungenes verdenskart. Men det er ikke tid for slikt nå. Ta deg sammen, Heidi, du kan jo nesten se målstreken der fremme... I morgen den dag dukker den opp.

Hva drømmer du om?
5 kommentarer:

Lise B sa...

Som Flettfrid Andresen, Øvre Singsaker sier:Det gjelder å simulere åndsfrisk og gå på med forkrommet hals. Du er snart ferdig nå! Jeg drømmer om å komme opp på Skjorta, en fjelltopp i Nesset kommune. Var der som ung. Men da må jeg nok trene en del

Vannhull sa...

Hold ut!! :)

Jeg drømmer om å begynne å jobbe! Er så uendelig lei av å være student! ;P Heldigvis skal jeg være halvt student og halvt i praksis det neste året. Lykke! :)

demie sa...

Så bra det er snart ferdig!
Jeg drømmer om å gjøre det jeg liker mest i en mer profesjonel basis -nei det er ikke blogging : P også ferien til Hellas snart : )

Fru Eriksen sa...

Lykke til med innspurten! Kan tenke meg det skal bli godt å bli ferdig!
Jeg drømmer om litt flere varmegrader... Og ny verandadør. Den er bestilt! Så slipper jeg å høre drypp,drypp når vannet lekker inn i stua fra den gamle døra fra 60 tallet...

Leve og bo sa...

Drømmer er fint å ha....Jeg drømmer om å bo i Italia, besøke byen Petra i Jordan og om egen interiørbutikk:) Sistnevnte om jeg må velge en..