05.04.2011

Under
 Under gråbrunhvit snø og brunt løv skjuler det seg jammen en verden i farger. Se det! Jeg hadde nok et vagt minne om en slik verden... men minnet har antagelig vært i hi, bleket av rim og frost og snø og kulde. Jeg har en følelse - en behagelig, varmende følelse - av at flere slike overraskelser ligger på vent...

6 kommentarer:

Linnosaurus sa...

Det tiner mitt kalde hjerte å se at det blomstrer i Norges ganske land!

Det er nok et tegn på at jeg er ferdig med ungdommen, snart begynner jeg vel å passe meg for trekken også.

Ha ei fin uke ;)

Portofritt sa...

Herlig, Linnosaurus! Du har rett. Det er rett før vi blir oppmerksomme på trekk også. Og rett etter det blir vi kanskje trekkfugler som pensjonerer oss i Spania. Her er det bare å nyte følelsen av vår - både årstiden og på annet vis - mens den er her;) Fin uke til deg også!

Trådsnella sa...

Vakkert! Jeg gleeeeder meg til hvitveisene kommer opp bak huset mitt også!

Lise B sa...

Å, så fine! Jeg er så glad i våren, og i år var den særlig kjærkommen, dette er visst den lengste vinteren som er registrert, i alle fall på våre trakter. Blomster er et sikkert vårtegn!

Stilleben sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Stilleben sa...

Hei igjen. Jeg fikk med meg en skriveleif, derfor fjernet jeg kommentaren. Men her kommer en ny. Skulle bare takke for kommentar hos meg. He, he. Jeg prøvde meg med katta i karmen, men du vet hunder og katter går ikke alltid så bra. Så derfor nøyer jeg meg bare med å synge på visa. Vi sees torsdag.
Klem fra M