06.03.2011

Puh!

Enda en helg i studeringens tegn. Innlevering nummer tre er levert. Nå nettopp. Det er et sabla slit, men heldigvis av den herlige sorten. Flyt. Flow. Wow. Det får ikke hjelpe at jeg ikke får så mye ut av finværet i disse dager. Vi fikk i alle fall bakt fastelavensboller og spist god lapskaus hos naboen!

Lurer forresten på om det er flere på min alder der ute som fortsatt opererer med penalhus!? Jeg liker penal, som egentlig skrives pennal, men det skurrer i mine ører, eh øyne, så det boikotter jeg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Jeg rekker opp hånda! Jeg bruker pen(n)al! (Trodde faktisk det ble skrevet med en "n", lærte litt nå altså).

Brukte det faktisk senest i dag på seminar. Et smalt, rødt i skinn, for noen år siden en julegave fra min søster. Igrunnen er det litt lite i forhold til det runde, romslige i lyst skinn jeg en gang brukte på slutten av -80-tallet, og som jeg fremdeles har! Men i en alder av snart 40 år, kan jo ikke det brukes. Mon tro hva folk på seminaret hadde tenkt; "Hm? sitter den godt, voksne jenta der med et pennal med mange guttenavn på?!" (Det er nemlig ned-skriblet med guttenavn, he he.)

Vel, håper du har hatt en fin "blåmandag".

Min mandag har vært veldig bra og jeg gleder meg til morgendagen!Utrolig mange bra foredragsholdere! Blir så inspirert!

Fjærklem fra Nøtteskrika

No.15 sa...

Brukte det når jeg studerte og kommer til å bruke det når jeg skal studere mer etterhvert :)

Koselig kopp og duk.

Flyt og flow? Hva studerer du da? :)

klem

Portofritt sa...

Hei No 15.

He he, jeg skjønner at det var litt diffust med flyt og flow). Det er rett og slett en betegnelse på den tilstanden jeg (innimellom) kommer i når jeg holder på med studiet;) Studiet er featurejournalistikk, og skriving er noe jeg alltid har likt - og alltid har drømt om å gjøre mer av - men ikke riktig har våget å kaste meg på, nettopp fordi jeg har hatt så lyst til å gjøre det. Tåpelig (men naturlig, tror jeg).

klem.

Katrine K sa...

Jeg syns det er kjempebra at du studerer journalistsikk, du er jo så god til å skrive! Det passer sikkert bra for deg, lykke til videre!
Jeg er enig i at det høres bedre ut med penal, jeg bruker det ikke selv lenger, har bare masse blyanter oppi en eske..!

th- sa...

Jeg har mange pennal (merker at den doble n'en kom av seg selv... så da lar jeg den stå!) - og minst fire kopper og en blomsterpotte fylt med penner i heimen. Jeg elsker jo penner, blyanter - og alt en kan skrive med! Gratulerer med innlevering nummer tre - jeg burde få tid til å skrive på min neste innlevering i helga, håper jeg, innimellom retting.