08.01.2011

Tilfreds
Åhh, det smaker godt - med årets første helg! Finnes det noe bedre enn å skulke salget (som du - hvis du skal være helt ærlig - egentlig har lyst til å gå på, men har du egentlig råd? og er det egentlig noe du trenger?), og heller tilbringe tid i sofaen, mens det ennå er dagslys ute? Det er deilig å sitte helt stille (bra for tankene), eller med et blad, en avis eller en deilig bok. Du får kanskje ikke noen nye fine ting å vise fram, men jeg lover, det er deilig!

Hilsen den snusfornuftige. Som selvsagt er klar over at det finnes mye annet man kan gjøre som er like bra og kanskje også bedre, men som likevel nyter følelsen av å være, ja, hva kalles det? ... Tilfreds!

* Og det er, når sant skal sies, ganske godt gjort når husets eneste datamaskin nettopp har krasjet - før vi har rukket å ta backup av innholdet, deriblant tusenvis av bilder. Grrr! (Nå skrives det fra en lånt maskin. Man kan jo ikke - ei heller bokstavelig talt - klare seg uten i disse dager. Ikke internett = ikke tilgang til nettbanken = ikke penger = ikke mat = ikke fullt så tilfreds stemning i heimen...)

**PS. Ikke send mat. Vi har fått handlet. 
***Takk til svigers som er på vei til Spania og som lot datamaskinen sin bli hjemme ;)

(ex-kjeller-bilde over sofaen)

Ingen kommentarer: