22.01.2011

Skal bare...
Forandring gjør godt. I alle fall er det en del av oss som syntes det. Det er nettopp derfor det er jevn sirkulering av sakene her i huset. Ting flyttes, bytter plass, stues bort, finnes frem, snus på. Hyller tømmes og fylles på nytt. Intet skal være uprøvd, i alle fall ikke utenkt.

Men jeg må likevel innrømme at det innimellom er litt slitsomt å være så "rastløs i interiøret" (pussig uttrykk om jeg skal si det selv). For hvorfor kan jeg ikke bare sette meg ned i godstolen, med den gode boken og bare nyte? Hvorfor må jeg ordne og styre så mye først? Skal bare... Med ett er muligheten til kvalitetstid i godstolen over. Det er tid for helt andre syssler, som feks middagslaging. Og da kan man selvsagt angre en smule på tidsbruken. Hmf. (Mon tro om det finnes en kur?)


2 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Kjenner så alt for godt til det der. Jeg som bare skulle slappe av i dag - har knapt sittet stille i det hele tatt jo!

Ha en fortsatt fin lørdag :)

HENRIETTE NILSEN sa...

Kjente meg igjen nå :-) Særlig fordi vi i denne stund flytter om på stua for fjerde gang på et år... Og hver gang tenker jeg at "nå er jeg jo så fornøyd så slik kan det være lenge", men så er det ikke lenge før vi flytter om igjen. Jeg har en ganske tålmodig kjæreste tenker jeg mange ganger. Men gøy er det da, har vært å plukket ut tapet i dag :-)