18.01.2011

Hurra for oss
Jeg har ikke bursdag på mange måneder ennå. Men jeg har vært hjemme med sykt barn, og dermed hatt tid til å rydde (eller rote, alt etter som en ser det), og dermed funnet en liten bunke gamle bursdagskort i en gammel blå apotekperm. Søte, er de ikke? Jeg regner med at mange vil kjenne de igjen fra sine egne feiringer på 70-og 80-tallet - den gang det fortsatt het "Gratulerer med fødselsdagen". Jeg vet ikke hva dere synes, men det klinger hyggelig formelt i mine ører.

6 kommentarer:

No.15 - Lise sa...

Kjempesøte! Artig å finne fram igjen :)

Anonym sa...

God morgen Portofritt!

Takk for ping-pong-innlegg! Fødselsdagskortene husker jeg. Ja, hurra for oss som hadde barnebursdager på 70-80-tallet. Jeg har kortet du viser på bilde tre og bilde fem. Kortet med jenta på benken fikk jeg i 1982 av mine kusiner på Tåsen i Oslo! Kortet med jentene som hopper tau er ikke datert, der står det bare: "Vi ønsker deg en god dag". Hilsen...(det var fra min fetter med kone og barn.)

Kortet du viser av jente med stråhatt i profil, var favoritt; Holly Hobbie jentene elsket jeg!

Dette var herlig innlegg Portofritt, samt en påminnelse om at det er fint å ta vare på ting.

Grunnen til at jeg kunne kaste meg over mine egne fødselsdagskort - for å sjekke min samling - er at isboksen (en 2 l. diplomisboks) med kort ligger lett tilgjengelig. Den ligger sammen med andre esker under bidermeiersofaen i stuen, he he! Det vil si at jeg flytter på gamle minner hver gang jeg støvsuger. Sant skal sies, det er ganske ofte. Rart jeg lider av nostalgi og reir-lagring!

Du, håper yngste barnet er i bedre form, er frisk og rask igjen.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Furuheim sa...

Hei fant bloggen din via en annen blogg:) La meg til som følger jeg:)Så fine kort:) Husker vi skrev fødselsdagen på kortene på 80 tallet ja:)Hilsen Maria(furuheim)

Portofritt sa...

Hei Nøtteskrika,
Så gøy at du også har slike kort. Den isboksen skulle jeg jammen ha likt å se :) Kjekt å ha den lett tilgjengelig. Synes jeg ser deg flytte og dandere bokser og biedermeiere.
Minsten er heldigvis frisk og rask igjen. Nå får det holde for en stund. Bank i bordet. Ses!
Heidi

HENRIETTE NILSEN sa...

Nå angrer jeg på at jeg kastet gamle bursdagskort i ryddegalskapen for noen år siden. De er jo kjempefine! Mimre mimre...

marie sa...

Det med hoppetau husker jeg at jeg fikk. Morsomt å se bursdagskortene.