08.12.2010

Julekonfekt... av det sunne slaget. Fattig på kalorier, rik på førjulsglede. Anbefalt også i praksis. Disse er kjøpt på finn.no. Om de bare kunne ha fortalt litt fra de mange julene de sikkert har vært vitne til fra sin grønne (glitrende) gren. Julestemning i en liten eske. Null stress.

6 kommentarer:

moa sa...

å så fine der de ligger!
vakre!
& null stress, det liker vi :0)

moa

Ida Susanne sa...

...Utrolig lekre nostalgiske julekuler..
ME LOVE

..Takk for titten

ida susanne

Christine C sa...

Virkelig vakre godbiter - slike gamle kuler er uimotståelige! Kos deg videre i adventstiden :-))

Nina sa...

Mmm. Øyegodteri. Nærmest som balsam for sjelen vil jeg si.

RomantiskRetro sa...

Hei kjære deg!
Så FLOTT at du lå på lista til Åshild, Prydeligbloggen, for da fant jeg veien inn til deg. Du skjønner, jeg henger mye inne hos Åshild, hun er min svigerinne, og gode venninne.

Og så fant jeg deg ja. Og det er jeg glad for. Herlig blogg! Legger deg rett på lista mi. Og så tror jeg vi har litt samme smak om ting og tang.

Jeg smilte stort da jeg så at du hadde laget ett innlegg om bildene til Nan Lawson. Hun er bare superdyktig, og jeg har ofte tittet på bildene hennes inne på Etsy. Hun står på ønskelista mi til jul også. Herlige bilder!

Men iallefall, ha en fin kveld, kjære deg. Gleder meg til å følge deg videre.

Klemmer fra An-Magritt

th- sa...

Åh! Veldig fine! Og det har tydeligvis skjedd noe etter at jeg etterlyste julestemningsblogging... :) Veldig fine innlegg - liker bambi og sopper! Treet mitt er for lengst pynta og jeg tror jeg har satt ny rekord for hvor mye stæsj en kan hesje på et stakkars, intetanende juletre. Less is more? More is more!