05.11.2010

Elementært


Et besøk verdt: elemental., Spitafields, London. Nærmest elementært for oss som dras mot det noen vil kalle "gammalt ræl". Hvor får man forresten tak i en magisk koffert som kan romme alt du måtte ønske av møbler og stæsj - og som likevel ikke fører til overvekt? (NB. Hvis noen vet dette trenger jeg samtidig tips til hvor man kan få tak i en koffert full av penger...) Denne gangen kom jeg ikke hjem med mer enn noen bilder på kameraet.

"found, restored and back again..."  elemental.blog 
2 kommentarer:

formigrafisk sa...

Gammalt ræl = for meg en lykke i livet.
Trodde ikke jeg skulle si det, men det er nok en lykke i livet at jeg ikke har vært i nærheten av denne butikken. Det blir jo vanskelig å gå ut igjen.
Jeg venter på den ultimate lykken; et gammelt hus... = gammalt ræl for noen det også. Trenger bare en koffert med penger først...

Hei, forresten! Der var du jo, i Jeanette sitt nydelige magasin. Du skriver godt, noe jeg atter fikk konstantert.

Pst. Hvordan går det med nakken?

Portofritt sa...

Hei formigrafisk,
Samme her. Gammalt ræl er toppen. I kveld har jeg reddet noen gamle malerier fra svigermors kjeller. Gleder meg til å se hvor (om) de kan få plass her hjemme.

Takk for hyggelige ord :)

Og takk som spør, nakken er faktisk så godt som restituert. Kanskje jeg ikke er fullt så gammel som jeg fryktet... Men jeg får likevel holde meg unna kråker en stund...

:D