21.09.2010

Lynende innsikt

Idag har jeg innsett noe grufullt. Som lyn fra klar høsthimmel slo det meg, og en blanding av varmetokter og kalde gufs føk gjennom kroppen. En flau innsikt om meg selv som blogger. Det slo mot meg mens jeg bladde meg gjennom gamle innlegg og etiketter.

Jeg er en gjenta-meg-selv-blogger med en rekke rare "hang ups". Et par eksempler på slike ting jeg (mer eller mindre bevisst) har hengt meg opp i, etter at jeg begynte som blogger, er hyller og vegger. Gjerne de samme hyllene og veggene, bare arrangert på nye måter eller steder. Hallo!! Hvor spennende er det?

Jeg burde kanskje ikke bli overrasket. Har jeg ikke selv sagt - gang på gang - at jeg har såkalt gullfiskhukommelse? Det må være forklaringen. Kanskje jeg glemmer fra gang til gang at jeg har blogget om dette før...Ja, jeg håper inderlig ikke at forklaringen er at jeg ikke har mer fantasi enn som så.

Antagelig skal jeg ikke love aldri å blogge mer om hyller og vegger, men jeg skal i alle fall gjøre noen ærlige forsøk på utvide horisonten ;-) Takk til dere som likevel tar en titt innom bloggen, - og ære være dere som vender tilbake tross uendelige variasjoner over samme tema. Et livstegn fra dere er gull verdt. (Noe som minner meg  om at jeg må bli flinkere til å kommentere hos andre selv!)

2 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Kjenner meg igjen! :) med repeteringa og at jeg ikke er så kjapp med å kommentere som jeg burde. Er jo innom en del blogger i løpet av dagen som jeg ikke kommentere i, samtidig så vil man jo ha kommentarer i sin egen blogg. Rart det der! Hyller, eller ei, fin blogg du har!

th- sa...

Du vil ikke tro hvor avslappende det er å se at andre har ryddige hyller eller hyller på nye steder! Bloggen din er slett ikke repetitiv, synes stadig det kommer noe helt nytt der, jeg! Men kanskje jeg også lider av den derre gullfiskhukommelsen? ;)

Fredag i morgen, og siden den siste økta mi utgår pga en norskheldagsprøve, så kanskje - bare kanskje! - jeg kan rekke til Larvik før du reiser andre veien? :) Kanskje, altså.