25.07.2010

Mindre fri. Smaker mer.

Dagene uten planer er over for denne gang. Det har gjort godt. Men i morgen braker det løs - i alle fall for en av husets fire beboere. Mor skal tilbake på jobb. Lurer på hvordan det skal gå å stå opp tre timer tidligere enn "vanlig". Det føles litt for tidlig å tenke høst. Jeg får tenke at det fortsatt er sommer (som det jo er) og nyte de lange sommerkveldene i dype drag.

Er jeg riktig heldig gjelder Bo Kaspers strofe "mindre smakar mer" også her. Kanskje jeg nå vil sette ekstra pris på sommerens gleder, når jeg innimellom får ta del i dem? Ja, det tror jeg sannelig jeg vil komme til å gjøre! (Ikke minst siden jeg i dag - endelig - ble ferdig med å male hagemøblene.)

En fordel med å vende tilbake til jobb allerede nå er at jeg på en måte får en tjuvstart på høsten. Kanskje det til og med blir tid til noen av de mange tingene det ikke var tid til før sommerferien, som å rydde på kontoret?!

1 kommentar:

Nina sa...

Oh - jeg det kan du si ;). Hadde vi hatt tid denne gangen - noe jeg kan si at vi ikke har tror jeg - kunne vi dumpet inn på museumet i Larvik en tur. Vi er i Hvalfangerbyen man - ons - og skal putte inn mest mulig venner og familie. Skal bo på en hytte i Lahelleområdet. Blir stas - tross vær.