13.06.2010

Hekta


Noen ganger slår det meg at det egentlig er ganske latterlig at jeg tar og legger ut bilder av eget hjem, at jeg på en måte påtvinger andre som ikke engang kjenner meg å se hvordan jeg har det - som om det skulle være så fantastisk morsomt for andre å se... Hva er det for en overflatisk syssel? Og hva vet jeg om noen i det hele tatt har interesse av å se mine ting og tang og bokhyller?

Det som får meg til likevel å gjøre det er nok det faktum at jeg selv liker å se tilsvarende bilder fra andre hjem. Dessuten tror jeg man blir litt hekta - nesten avhengig - av kamerablikket. En blogger er alltid beredt, alltid på vakt etter egnet motiv.

Det sier vel litt om hvilken epidemi dette er blitt at en venninne av meg, som ikke selv har blogg, har begynt å ta samme type detaljbilder fra sitt hjem - kun til glede for henne selv (og meg som er så heldig at jeg får se noen av dem).

(Bildene viser forresten de tre nye Billy-hyllene våre, ikke ferdig fylt, men likevel; på plass. Med totalt ti slike og den gamle, lave store hylla begynner det sannelig å hjelpe på arbeidsrommet.)

7 kommentarer:

Kaosbloggeren sa...

Jeg bliver glad af dine billeder, så da kan det vel ikke være så latterligt, vel?

Knus fra Rosa Linda ;)

missfryd sa...

Det er overhovedet IKKE latterligt ! Jeg elsker interiørbilleder fra andres private hjem.
For mig giver det inspiration og glæde. Og det er noget jeg hygger mig rigtig meget med. Det ligger jo også i ens interessser og hobby. Jeg interesserer mig for boligindretning, så det er jo herligt at andre også gør det, og tager billeder og viser frem :-)

Så fortsæt endelig med det. Endelig.


KH Maria

formigrafisk sa...

Heia Billy!
Jeg skulle ønske nå, at alle våre bøkefargede var hvite.

Anonym sa...

God kveld Portofritt

Nei da, det er ikke latterlig å være hekta. Det er alltid hyggelig og inspirerende å se dine og andres kreative grep om interiøret, tekst og bilder.

Din venninne som ganske sikkert er veldig inspirert av interiørblader og blogger, gjør det sikkert som en "terapi". Du vet, det er sundt med orden-blikket i kaostilværelse! Med kameralinsen får man fokusert på det som er bra og det som absolutt ikke er bra blir stengt ute.

Fjærklem fra Nøtteskrika - som har hatt en puh-helg og som krysser fingrene for en rolig arbeidsuke, friske barn og godt humør.

Portofritt sa...

Hei jenter. Dere har rett. En skal ikke tenke slik - ikke så lenge det gir glede for en selv og andre å være opptatt av slike ting. Det er heldigvis rom for både overflate og det under her i verden. Og noen ganger er det som Nøtteskrika sier som en slags terapi å knipse og fokusere på ting man er fornøyd med.
Klem!

Lille Askeladden sa...

Jeg liker bloggen din, så herlig, morsom og fin! Kom over den nå og har kost meg gjennom innlegg langt tilbake. Koselig å være på besøk her inne hos deg!

Ønsker deg en herlig mandag og en fin-fin uke!

Hilsen fra Kaja

th- sa...

uglebok! hvor gøy er ikke det?! (VELDIG gøy i tilfelle du lurte!)

jeg har snart sommerferie, la oss ta en kaffe eller noe om ikke alt for lenge - ok?