09.06.2010

Frøken Askeladden
Jeg sparer på minner og ting som jeg finner... (En feminin utgave av Askeladden - der har du meg. Og en vakker dag skal du se at noe av dette kommer til nytte ;)

Skal si det var noen på jobben som lurte fælt da en kollega idag kom glad og fornøyd og overrakte meg innmaten til et gammelt sikringsskap - med avklipte ledninger og det hele. Mannen hennes hadde funnet det på søppelfyllinga (og omtenksomt nok tatt det med til meg). De andre kollegene stusset nok også over at jeg ble lykkelig over en slik gave. He he. Noen hemmeligheter må man da få lov til å ha her i livet. Eller hur?

4 kommentarer:

Eirin sa...

Ha ha! Synes det ser ut som du har mye spennende her, ja. Må si at kjenner meg litt igjen:-)

Hilde Iren sa...

jeg kjenner meg litt igjen :) skap og skuffer fyllt opp av "kjekt å ha" og "jeg måtte ha den fordi den bare var så fin..."
- liker måten du viser skattene dine frem på :)
god torsdag!
Hilde Iren

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

ENDELIG har du fått deg sikringskost! Og nå er jeg spendt på det kreative grepet....venter i spenning!

Ser du har ET! Lengsel! Barndomsminner! Uff og huff, nå ble jeg nostalgisk. Jeg og mine venninner var ET-frelst! Helt utrolig hvor opptatt vi var av den rynkete, pelsløse, brune skapningen med lysende pekefingre - eller var det finger?!

Hilsen Nøtteskrika.... som har gått amok i heimen! Fikk plutselig ettermiddagsenergi og satte i gang med maling og baking. Nå står jeg midt i prosjektene og kan ikke akkurat stikke i fra, selv om jeg begynner å bli temmelig trøtt! Jeg altså! Når mannen er borte....ikke bra for meg å være alene...

formigrafisk sa...

Frøken Askeladden...
Ble inspirert av dine knapper, men nøyer meg med å vise fram én på min blogg.
Føler meg truffet av Askeladd-betegnelsen. Det er bra jeg er i godt selskap ;)
Det ser ut til at jeg bare får brukt for det jeg, etter mye om og men, kaster. Derfor er jeg unnvikende til ryddesjau. Et evig dillema.
Tilbake til knapper. DET får man jo alltid brukt for. Ja, i tillegg til en del andre ting vi må TA VARE PÅ.