18.06.2010

F for...

Fint bilde. Fra barndommens vegg. Godt å se Flinke barn som Finner veien ut av Fortvilte Floker.

Apropos F. Her om dagen hørte vi våre to små snakke om F-ordet - som de tydelig visste at de ikke skulle si. Da vi spurte seksåringen hva F-ordet egentlig var, svarte han alvorlig; "jækla".

Forklaringen Forårsaket Fnisete Foreldre.

Fin Fredag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Portofritt

F....er en Forbaska god Forbokstav på Fiffige ord.

Du er heldig - vært vettug - som har tatt vare på veggpryd fra barndommen anno syttitallet. Buhu! Savner min veggpryd, selv om det var litt andre motiv. Det var engler og Jesus som satt sammen med en herskare små,skjønne barn. Lille Jesus med lam i armene hadde jeg også. Mon tro hvor de Jesusbildene havnet hen? Skal sjekke kamfertrekista til mor. Der ligger det meste fra barndommens dager.

Ha en fin helg. Lad opp! Neste uke blir sluttinnspurt og garantert bra avdukning.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Portofritt sa...

Hei Nøtteskrika, Jeg lot meg kanskje rive litt vel med der, i F-dur (hva nå enn det er). Jeg hadde også Jesus og engler med søte barn, men da som små kort til å putte i Bibelen. He he. Det var kanskje en del av dannelsen. Har nok glemt det meste av den lærdommen - bortsett fra motivene og en og annen lignelse. Ta en titt i kamferkista til mor - og hold meg selvsagt underrettet om hva slags skatter du finner;)
Ha en fin helg du også. Portofri klem.

Anonym sa...

Hei igjen en sen fredagskveld....det er fotball på TV, blogglandia er et yndet fristed!

Har allerede vært innom min mor (i ettermiddag) og hatt kistemoro, men nådde ikke bunnen. På øverste lag lå min første, lille sorte selskapsveske. Liten veske brukt til russeballet i 1991. Datteren ble helt henrykt! Den ville hun ha. Den fikk hun. Med mynter i. Gamle bestemor insisterte på at "lommebøker" skal aldri være tomme. Min gamle mor kunne ikke huske jeg hadde hatt så liten "håndveske"?! Det må være pengepung! Uff, kan jo ikke akkurat kverulere på hukommelse med min kjære, gamle mor...

Jeg skal holde deg underrettet om kisteskattene.

Fjærklem

Skattejeger`n sa...

hahaha unger er bare så ekstra herlige av og til :D

Elisabeth sa...

Å! Sånn trebilde har jeg også! Et nydelig barndomsminne!