02.06.2010

Et uhell...


...kommer sjelden alene. Sånn var det også denne gang. Først forsvant alle mobilbildene mine - plutselig og sporløst. Knurr. Dagen etter (i går) skjedde det noe mystisk med minnekortet på kameraet mitt - og vips; nada bilder igjen. Enda mer knurr. I tillegg kom jeg samme dag hjem til dette synet (bare enda litt mer kaotisk - før vi gjorde et tappert forsøk på å samle slantene i håp om å kunne lime alt sammen igjen).  Vræl! Og jeg som var så glad i disse muggene.

Hvordan det kunne skje? Vi har skiftet utvendig kledning på den veggen der kjøkkenhyllen med mugge-stolthetene sto. Bank + Bank + Bank + Gamle, knusbare ting på veggen = Ikke å anbefale. (Snufs) Forhåpentligvis er jeg ferdig med uflaks for denne gang...

4 kommentarer:

sigrid sa...

Oj det var leit..
No må vel uhellet ditt vere ute..

Anonym sa...

God kveld portofritt!

Det var da pokkers uheldig! Hvem tenker på sånt?! At snekkermenn banker så hardt i eksteriøret, at kjær pynt i interiørt faller ned på gulvet og går i tusen knas!

Skjønner godt du er frust! Men nå har du en gylden anledning til å skaffe noe nytt hyllepynt! Når sånt skjer hos meg - det hender når jeg er ivrig med oppvasken, og høypulsvask av gamle glass straffer seg, det skal jeg love deg! Men da messer jeg for meg selv: alt-er-forgjengelig M-alt-er-forgjengelig....Det er faktisk barnelærdom jeg fikk av min gamle far, og han er som du vet anno 1918."Forgjengelig" er faktisk synonymt med min gamle far, og hadde han levd ville han vært 92 år!

Gå nå til innkjøp av no' nytt gammelt. Jeg selv er på utkikk etter x antall vintage-glass....

Fjærklem fra Nøtteskrika

Portofritt sa...

Sant nok, Nøtteskrika. Det er viktig å tenke positivt. Og gode grunner for videre skattejakt er alltid velkomne. Portofri klem!

Hilde Iren sa...

sett sånnt! tror jeg kaster litt salt over skulderen, sier tvi tvi og sender deg noen heldige tanker ;)
Hilde Iren