22.05.2010

Ute

Jeg er nesten litt forelsket i denne gamle benken. Og nå, etter at den har fått et strøk hvit maling/lakk over de rustne områdene, ser den god som ny ut. På ønskelista står hagemøbler i samme stil, sett på Skeidar og andre steder. Jeg er redd det kommer langt ned i køen hvis en skal ha "behov" og "viktighet" som kriterier - men det koster ingenting å drømme.Holmsund fra www.thehome.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen Portofritt!

Jeg skjønner godt du er litt forelsket! Den gamle benken er helt fantastisk. Du kan være stolt eier av både grønnmalt og hvitmalt benk! Bare jeg blir ferdig med pliktoppgavene, må jeg sette igang å male selv! Tror også jeg skal begynne å tippe - eller spille på hester - i liket med deg har jeg falt pladask for Skeidars hagemøbler til "pen" pris!

Ha en fin søndag! Håper været holder seg bra - så du får anledning til å bruke benken og nyte verandahygge!

Fjærklem fra Nøtteskrika

formigrafisk sa...

Hei!
Jeg kikker på finn.no etter hus. Det har jeg gjort lenge. Fulgt med, heter det. Jeg skal jo ha meg et hus...i fremtiden. Altså, for noen dager siden kom jeg over et hus som fanget interessen. Et sånt man blar seg fort videre forbi, fordi listen med ting som bør gjøres blir for lang. Men, på verandaen skjønner du, på verandaen sto det en slik benk.
Tenk å bli så opphengt i en benk at den listen pluselig var overkomlig og at man tenker at benken kanskje kunne følge med huset. Tror jeg har blitt sprø, jeg. Men jeg tar meg inn igjen, og vet jeg er en drømmer.
Tenk, du har det hele. Du har benken.

th- sa...

Sånne stoler hadde jeg! Eller har - jeg er litt usikker på hva som skjedde med dem da pappa skulle se om rusten kunne fjernes sånn at de kunne brukes videre... Han tok de med seg i september, og jeg har ikke fått noen oppdatering. Må sjekke! :) Godt du minte meg på det!