02.05.2010

Du vet...

Du vet det er vår når du på en og samme tur kan bli våt på bena, grille pølser, få små blomsterbuketter fra barnehender, og dumpe over et loppemarked midt ute i skauen (etter en lengre vandring i kuppert terreng). Du vet du er litt smågal når du kommer hjem fra søndagtur i marka med sju nye gamle kaffe/te-skåler...

7 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Du har plukket blomster og fine skåler. Vandret i kuppert terreng og fullprist våren. Ja, nå kan du bare stemme i "kom-mai-du-skjønne-milde" som nattasang til barna.

Visste du at det er et 1700-talls musikkstykke; "Komm lieber Mai", skrevet av selveste W.A.Mozart. Synd ikke vi har utstillingsåpning i mai måned, da hadde det vært en flott åpningsmelodi!

Puh! Jeg har sittet inne i hele dag! Har ikke vært ute et eneste minutt i sola. Jeg har sittet på rompa, ved tastaturet og hamret løs på oppgavetekst. Nå er jeg temmelig ør. Vel, håper jeg ikke får en stri overhaling i morgen.

Elektriker-kammeraten har nettopp vært innom en liten kveldsvisitt. Jeg spurte etter "sikringskosten" din. Men han hadde dessverre ikke kommet over noe.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Hilde Iren sa...

... og du vet du er heldig når du har fått pølser, nytt koppestell og ikke minst vårblomster fra en liten hånd :) Det er en deilig tid...
God vår!

Portofritt sa...

Nøtteskrika: Lykke til i morgen. Jeg er ikke i tvil om at det går bra! Og takk for sikrings-omtanken. Merkelig nok sier alle jeg spør at jeg skulle ha spurt for en uke siden for da kastet de eller noen de kjente ut det gamle sikringsskapet... Ja, ja. Det skal ikke være lett. (Har puslet litt med prosjektet i dag.)

Hilde-Iren: Godt sagt! Uendelig mye bedre enn jeg selv formulerte det;)

Anonym sa...

Hei igjen!
Jeg sitter fortsatt ved tastaturet - finjustering!

Men, nå en pause - er så nysgjerrig på prosjektet ditt! Jeg må skaffe deg "sikringskost"!!

Nøtteskrika

Åshild sa...

Så hyggelig med besøk fra denne fine bloggedama! Grattis med fine kopper. Høres ut som en bra dag.

Elisabeth sa...

:)

th- sa...

Jeg har vært i Trondheim i to dager, og har minst sju ganger gått forbi vinduene til en antikvitetsbutikk som har noen alldeles fantastiske skåler, kanner og 'glassbokser' utstilt. Jeg tror det er figgjo daisy det heter - og jeg vil inn og se og kanskje potensielt kjøpe!! Men ikke søren om jeg klarer å komme meg dit i butikkens begrensa åpningstid. Var der 0900 til morran, og oppdaga at de ikk eåpner før 1015. Ok - så var jeg innom der 1530, men oppdaga da at i dag hadde de selvsagt stengt klokka 15! Kanskje ikke det er meninga jeg skal inn der og kikke...