06.04.2010

Underbar postBloggsfæren åpner for så mangt. Blant annet har jeg nå, hele to ganger på få måneder, fått post fra Västerbottens Folkblad. En stor hvit konvolutt med spennende innhold. Til meg. For noen år siden ville dette ha vært uhørt. Jeg hadde aldri hørt om VF og VF hadde aldri hørt om meg. Nå tror jeg ikke VF har hørt så mye om meg nå heller, men de har i alle fall fått en liten konvolutt av meg - to ganger - med noen svenske kronor og mitt navn og adresse. Jeg ville nemlig også ha Underbara Claras "tidning" - selv om jeg tilfeldigvis er norsk og ikke riktig vet hvor Umeå er.

4 kommentarer:

Ingrid - Fjeldborg sa...

Neiognei, som jeg koser meg med den linken! Her var det mye snask! Jeg vurderer også å sende svenske kroner til Umeå heretter.

Kaspara sa...

Heisan Heidi
Så gøy med spennende blad i posten!
Hva er som å krype opp i sofaen med en varm kopp te og inspirerende lesestoff!
Du, sendte akkurat en mail til Nøtteskrika. Jeg skal ha jentekveldsmat her hos meg i morgen kveld. Far i huset reiser på seminar og jeg ber inn venninner til olivenboller med diverse tilbehør. Du er hjertelig velkommen sånn rundt 19.30- 20tiden.Det hadde jo vært tiktig koselig å sett både deg og din kompanjong, men kan ikke Nøtteskrika må du veldig gjerne komme for det!!!! Ha en fin dag, Heidi! Klem kaspara

Kaspara sa...

Hei igjen, Heidi!
Må bare si at dere får så kort varsel, for dette var en impulshandling. (vel, det blir ofte slik med meg...)
Det er BARE koselige jenter som kommer, ikke skummelt!
Klem Kaspara

Nina sa...

Underbara Clara var faktisk en av de første bloggene jeg begynte å lese sommeren for snart 2 år siden ;). Nå leser jeg den sånn i etapper - pause -og så leser jeg meg opp typ. Hun er noe for seg selv - tradisjonstro og chique.