23.03.2010

Jeg ligger i sengen. Er syk. Sover. Skriver lister over hva jeg skal gjøre... når bare... på jobb og hjemme. Tingene står i kø. Det verste er at hjemme-listen nesten er mer uoverkommelig enn jobbelisten. Skal man ikke egentlig slappe av hjemme? Det er utrolig hvor mange tanker det er plass til i et halv-tufst hode - det er til og med rom for å lage nye ord som det jeg nettopp brukte for å beskrive det fulle hodets tilstand. Hjemmelisten inneholder alt fra å male her og der og overalt, til å sy i noen knapper, som i dette armbåndet. Det siste burde strengt tatt være overkommelig... Kanskje det til og med lar seg løse i dag? Hvis jeg bare hadde orket å finne fram syboksen ;) 

Ordknappene er fra Stella&Petronella.

4 kommentarer:

Passelig dose sa...

Jeg skriver slike lister når vi kjører bil. Jeg er ikke så glad i å kjøre, så det gjør gjerne mannen min, mens jeg skriver lister i min lille notisbok: alt fra gaveinnkjøplister, gjøre-i-huset-lister, hvor vi skal kjøpe hus når vi blir steinrike, handlelister, osv... :-)

God bedring til deg!

Jeanette Lunde sa...

Kjenner meg igjen :)
Har du sett....så ligger vi rett ut på hver vår kant. Håper ikke det var turen helt til Porsgrunn som gjorde deg syk ;)

God bedring! Klem

hviit sa...

God bedring. Hvor har du fått tak i knappene med tekst? De hadde vært støte på kjolen jeg syr til datteren min:) nydelig blogg, du fanget meg der...

Linda sa...

Å, så skoj med knapparna med text. Jag har också en sådan någonstans som ligger och väntar på att hitta sin plats ... Tror jag fann den på en marknad som hette Made by:
Men vet inte vem som gjort dem. Är det du?
Fin blogg du har. Tittar förbi en annan dag. Godkväll.