28.03.2010

Avs:


Jeg elsker å få brev. Det er bare så altfor sjelden at det kommer noe mer spennende enn regninger i postkassa. Dessverre. Løsningen på kjedelig postkasseinnhold er å bestille noe av andre bloggere. Haken ved det er selvsagt at det koster penger... Men det er det verdt. For det første får du noe å se fram til. Kommer det i dag, tro? For det andre vet du at konvolutten eller pakken (alt etter som) inneholder noe du kommer til å like. Det at du vet hva du får kan selvsagt også ses som en ulempe, men for sånne som meg - med gullfiskhukommelse - spiller ikke det noen som helst rolle. Jeg blir i alle fall veldig glad når "varene" kommer. Disse sendingene har også gjerne noe spesielt ved seg, som ekstra fin innpakning og fint visittkort.

Her om dagen ble jeg den lykkelige eier av dette lille bildet med tittelen "Bak gardinene". Det er laget av Katrine K. bak bloggen Papirfabrik.  I tillegg til at bildet er nydelig, var det tankene bak bildet som fanget meg:
"Tankene har vandret og jeg har sett for meg en gammel dame i en leilighet, med blondegardiner og alle tankene som legger seg i blomsten, gardinene og vanningen og danner et sammensurium av gammel og ny tid, levd og ulevd liv." (Katrine K.)
Innrammingen får stå for min regning, men jeg syntes selv det gamle papiret passet fint som en bakgrunn til bildets motiv og tema. Tusen takk, Katrine K.

4 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Portofritt.

Håper du har hatt en fin og oppladene helg - ser sånn ut, utifra herlige blogginnlegg de siste dagene. Heldige deg med sistnevnte. Tror jeg må begynne å handle på nett = sikre hyggelige brev eller pakke i posten, det er alt for sjeldent. Heldigvis har jeg en venninne som er brevfrelst som meg. I ny og ne sender vi hverandre brev eller kort med mange, lange håndskrevne linjer.

Igrunnen morsomt at du blogget dette med hyggelig post og uhyggelig post = regninger! Den siste halvtimen har jeg vært på nettbanken og betalt x-antall regninger som jeg har mottatt i posten de siste dagene! Puh! Det var innhugg i økonomien! Vel, litt igjen er det på kontoen, så det blir nok fylte påskeegg i år også he he.

Sees i morgen - eller har du tatt påskeferie? Går litt i surr, det har vært lite nattesøvn i det siste.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Portofritt sa...

Hei N. Takk for hyggelig kommentar. Vi ses i morgen! Klem.

th- sa...

Åh, så gøy med ting fra Papirfabrik! Har sett på flere av tingene hennes flere ganger og drømt meg bort... Men jeg har jo en streng ikke-kjøpe-verken-brevpapir-eller-kort-før-du-har-brukt-opp-minst-en-av-pappeskene-som-er-fulle-politikk i år (nyttårsløfte for 2o1o), så jeg bare ser og drømmer meg bort. Men det er fint det også!

Kaosbloggeren sa...

Hun er så utrolig dygtig - genkender min egen sindstilstand i hendes billeder. Disse var smukke. Tror jeg må handle der igen snart...