26.01.2010

Vinter og vårDe av oss som trodde at våren var i anmarsj måtte i dag morges innrømme at dette nok var en litt vel optimistisk tankegang.  Minus 17. Hvitt. Istapper på alle kanter. Ingenting som tyder på annet enn nettopp det det er; vinter.  Januar. Det er bare å bite de hakkende tennene sammen og beholde vinterklærna på et par-tre måneder til. Vi tiner vel til slutt. Selv om det ikke virker sånn nå...

1 kommentar:

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Ja, jeg var jo en av de våryre. I går ble jeg fylt av vår! Det var nydelig sol, færre kuldegrader og dagen var litt lenger. (Dagen har faktisk blitt 1 time og 33 minutter lengre siden vintersolverv sto det i lokalavisen i går, og det kan man merke).

Herlig bilde! Det minner meg om et bilde jeg har sett i en barnebok som liten....istappene ser ut som skjegget til Kong Vinter! Når jeg tenker etter tror jeg det er fra en av Elsa Beskows bøker. Hm, det må jeg finne ut.

Hilsen Nøtteskrika som skriker etter vår! Vel, jeg får nøye meg med å kvitre på; "sov, du vesle spire ung, ennå er det vinter..."