22.01.2010

FFredag
Si meg en ting, skrev ikke jeg nettopp et innlegg om at det var deilig med fredag? Jeg trodde det var i går, men så viser det seg at det faktisk har gått sju dager og at det har rukket å bli neste fredag. Igjen! Hvordan i huleste er det mulig?

Ikke det at jeg har noe imot fredager. Fredager er helt topp. Det er bare det at det er litt småskummelt at tiden går så 'vansinnig' fort'. Det er jo livet det er snakk om her.

Kan noen se å få slått av den Fast Forward-knappen? Jeg vil gjerne få med meg handlingen! Det er vel for mye å håpe på at dette går i reprise på en annen kanal...

6 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Så flott kart! Utrolig fint - kart, teak og tulipaner!

Kart vil jeg også ha i en fart! Hvor kan jeg løpe og kjøpe gamle kart?! Jeg har ikke blitt noe mindre frelst på kart etter dagens økt med kart, havn, elever og sjømonstre!

Ha en god, kartlagt helg. Vi sees på tirsdag. Så får vi presisere for hverandre over kaffekoppene; carpe diem og det hver eneste dag!

Fjærklem fra Nøtteskrika

Tove sa...

Kjenner igjen den følelsen, dagene raser stort sett fremover. Søndagene er spesielt ille, man står opp... så er plutselig kvelden..:) Fine bilder, stilig med kart

Briggs lekehus sa...

hehe..vel sagt, vel sagt! Stopp! jeg får ikke med meg handlingen helt! som nøtteskrika sier: carpe diem!

Bo med barn sa...

Du er ikke alene om følelsen av å ville hyle: stopp tida...jeg vil av:)

PS: Fy fillern så heldig hun i artkkelen var. Det skulle vært meg!! :)

Lise ♥ sa...

Skulle gjerne hatt en liten "pauseknapp" her også, for dagene FLYR avsted!

Fott blogg du har, jeg legger deg i lista mi. :)

God helg!

Julia sa...

Tulpaner är nästan det vackraste jag vet!