20.11.2009

UtfordretPasselig dose utfordret meg her om dagen til å finne det 4. eller 7. bildet i den 4. eller 7. bildemappa og lage et innlegg om dette bildet. Jeg jukser og viser to bilder - de henger liksom sammen.

Bildene får meg til å tenke over hvor underlig det egentlig er å drive å ta nærbilder av alt mulig rart - noe som for min del tok til for alvor for temmelig nøyaktig ett år siden. Det var da jeg begynte med blogg. Før, det vil si i før-blogg- og før-digitalt-kamera-tiden, ville jeg aldri i livet finne på å ta den slags bilder. Erru gæern!? Jeg ville antagelig ha ledd meg skakk ved tanken. Det gjør jeg altså ikke nå.

Utenforstående rister antagelig litt på hodet og synes det er helt klin kokos meningsløst å drive på med denne sysselen. Det bryr jeg meg ikke noe om. Jeg synes selv at det faktisk er en viss mening i det nærsynte blikket. Ved å fokusere på detaljer - i livet og hverdagen - oppnår man nemlig å gi seg selv små pusterom og ikke minst tid til å reflektere over saker og ting. Er ikke det viktig så vet ikke jeg!

Utfordringen sendes herved videre til:


Altså:
1. Gå inn på mappa "Mine bilder"
2. Velg den 4. eller 7. mappa
3. Finn frem det 4. eller 7. bildet
4. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre fem nye, legg ut en link til de du utfordrer, og gi dem beskjed om utfordringen.
 (Puh! Tid for å slappe av!)

3 kommentarer:

Nina sa...

Tok den - og vel så det ;). Du vet vel hvordan det kan være med lærere! Kan være litt vanskelig å begrense seg.

Ingrid - Fjeldborg sa...

Hei Portofritt! Så koselig å møte en medbygding til:) Jeg hiver meg på utfordringen, så snart frokosten er fortært (ingen barn som vekker oss her i huset, så vi sover leeenge når vi ønsker det:). Ha en deilig lørdag i finværet.

Jeanette sa...

hei. Jeg søkte på englespill på kvasir da bloggen din dukket opp, ser du hadde lagt inn et innlegg i fjor før jul om akkurat dette.. Jeg er på utkikk etter en slik god gammeldags en med lyd, men de fleste jeg ser for salg snurrer rundt og rundt, men er stille som i graven.. Vet du noen steder man kan få kjøpt ??
Klem J.