26.11.2009

Sjarm i veggeneDet er noe med slike gamle vegger. Denne tapeten henger (enn så lenge) på veggene i et hus som gradvis blir oppusset og renovert. Skulle ønske jeg kunne fått den med meg hjem. Morsomt å se Ludolands nye tapet i går, det var jammen endel likheter. Skal se etter ledige vegger her hjemme.

5 kommentarer:

Ludo Land sa...

ja den var fin og faktisk litt lik ja. Det er så deilig med sollset som leker på veggen sånn. mmm jeg liker sollys. tapet er gøy.

Eirin sa...

Jeg har en tapet i stuen som er fin, som jeg ikke vet ennå hvordan jeg skal forholde meg til. Pusse opp eller la være? Dersom jeg lar være må jeg ominnrede studen tror jeg. Vanskelig å få det til å harmonere når tapeten er dominerende. Men bildene fra din blogg er inspirerende. Jeg liker den retro stilen.

Vibeke sa...

vakre bilder, me like!
her skinner solen i dag, deilig :)

ludo land sin tapet var råfin, synd jeg ikke har noen vegger som egner seg til tapetsering...

klem

mette sa...

tapet tapet tapet, gøy gøy gøy!! kjempekul den der, og ludoland sin også helt fantastisk fin!

Anonym sa...

Hei Portofritt!

Nydelig tapetvegg. Håper eieren av huset beholder veggen.

Apropos vegger i gemakker. Det gikk bra i dag, slag-i-slag uten pause! Elevene var søte og hyggelige. Må referere dagens kommentar da jeg snakket om kilder og hva kildene forteller. En av guttene stusset og spurte; -"Snakker du om vann nå?" (He he, det var jo en søt refleksjon).
Jeg svarte: -"Vel, i denne sammenhengen er det ikke akkurat Farriskilden jeg mener". For å si det sånn, det ble ikke veldig mye formidling om opplysningstid og Frederik Ludvig Fabricius. Elevene hadde nok med å studere gemakkenes vegger og veggpryden - bilder av underlige like parykkmenn og damer.

Håper det går bra på kurset. Vi sees på tirsdag - eller kanskje på julemarkedet om du tar turen.

Fjærklem fra Nøtteskrika