14.11.2009

Portofritt

Mange liker bloggnavnet Portofritt. Om noen også har lurt på hvordan dette navnet kom til vet jeg ikke, men jeg vil fortelle det likevel. Jeg var på besøk hos min kjære venninne Jeanette som skulle hjelpe meg medå komme i gang med min en egen lille blogg. Jeg hadde selvsagt tenkt på navn på forhånd og dro opp en liste så lang som et vondt år. Men ingen av forslagene var helt riktig. Eller så var de kanskje riktig, men dermed også opptatt.

Det var da vi fikk den lyse ideen (om jeg skal si det selv) om å dra ut en tilfeldig bok fra bokhylla. For inspirasjon. Vi valgte SILVER SCISSORS - med vakker grå struktur og nydelig gullskrift på omslaget.Vi åpnet permen og lot blikket sveipe over den første siden. Så over neste, og der, med ett, var svaret.Helt til sist i den meget formelle og nokså framtunge setningen: "Mot forskuddsinnsendelse av beløpet til postgiro 179 95 sendes disse hefter portofritt."Og jammen var ikke også Portofritt ledig. Klart for de første portofrie brev fra en fersk undercover blogger.
2 kommentarer:

Rosas roulade sa...

Ja, dit blognavn er virkelig det mest fantastiske her i blogland. Jeg er VILD med det, og jeg begyndte at læse din blog alene pga navnet! DDet er bare så godt fundet på! :-D

demie sa...

Det var navnet som fikk oppmerksomheten min og...
Men selvfølgelig er det viktig med innhold og her det mye bra : )