02.11.2009

Anno 1977Jeg skal ikke på noen som helst måte love at jeg kommer til å lage denne. Men jeg skulle ønske at jeg kunne ha gjort det. Og hvem vet. Kanskje jeg overrasker meg selv? Eller kanskje noen andre, mer fingernemme der ute kan ta "utfordringen". Oppskrift fra KK nr 1 1977, den gang bladet kostet 5 kroner.

4 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Mon tro om ikke korsstingbroderi må være den største tålmodighetsprøve av de alle? Minner meg om oldemor. Puta fra 1977 - året før jeg begynte på skolen - blander blått og brunt, som er en fargekombinasjon jeg liker veldig godt. Jeg har brukt den en del når jeg har sydd med lapper nå. Jeg sitter faktisk også og syr med nål og tråd for hånd om kveldene - men ikke korssting. Jeg syr paljettbånd. Hva det er dukker opp på bloggen min om ikke så lenge ;). De beste ønsker for en fin høstuke. Her snødde det faktisk i dag, nesten hunder og katter ;).

Anonym sa...

Kom igjen Portofritt! Det er bare å sette igang! Om du står fast så vet du vel at husflidslaget er nabo til arbeidsplassen vår. Der sitter dyktige kvinner som var unge da oppskriften sto på trykk i KK 1977 - det er altså veiledningshjelp å få! Og damene, ja de vil nok sette pris på å skolere en yngre dame...så håndarbeidsarven går videre.

Nøtteskrika

Rosas roulade sa...

Det klarer du så let som ingenting! Og ved du, hvad jeg synes? Jeg synes, at opskrifterne i KK var væsentlig bedre i 1977 end i 2009! Er der i det hele taget opskrifter i KK mere?

Kardemomme sa...

Hei du :))
Jeg har vel forsøkt de fleste håndarbeidsteknikker man kan tenke seg opp gjennom årene men broderi
har jeg aldri klart å gjennomføre..
Nå i det siste har jeg lett etter gamle broderier på allverdens loppemarkeder men de ser ut til å ha blitt så populære at de blir revt bort med en gang..
Har en liten mann på skulderen som hvisker meg i øret at jeg jo kan prøve å brodere litt selv men kjenner at dette er en tålmodighetsprøve av de uoverkommelige hihi! men man skal aldri si aldri..Plutselig får jeg det kanskje for meg at jeg skal forsøke. Kanskje jeg får dilla til og med ;)Det var en nydelig pute i hvertfall ))Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :))