09.10.2009

Gøy


Riktignok ikke denne uken. Riktignok ikke Kongens fortjenestesmedalje. Riktignok bare et lite hjørne på en side i et ukeblad. Men likevel! Det føles nesten som å få Oscar å se sin egen blogg på trykk. Det er antagelig både forfengelig og barnslig å si slikt, men hva så? Det varmet i alle fall denne sjelen. Takk til majamysil som gjorde meg oppmerksom på det;) Og takk til Allers!

6 kommentarer:

Rosas roulade sa...

Tillykke og i disse nobel tider, synes jeg godt, at du kan kalde dette for din egen lille nobel ;)

Anonym sa...

Gratulerer Portofritt!

Vel fortjent! Så gøy! Hadde noe sånt hendt meg hadde "jeg-tatt-av-inne-i-meg!" Så gled deg over dette. Det var jo flott oppslag i SB her om dagen også! Grattis, grattis!

Puh! Sitter nå ved tastaturet, helt tappet! Har hatt venninnekalas - bursdag - for datteren! Jeg har hatt DEN JOBBEN med å rydde plass til 12 åtteåringer (godt det ikke var åttiåringer. Det holdt med gamle bestemor som var her, og hun er 73 og måtte sitte med pute i ryggen osv.) som skulle sitte på alle mine vintage-pinne-stoler! Jeg har ryddet-ordnet-og-bakt med lille figur krypende rundt beina i hele dag (begynte presis kl. 09.00 og kalaset startet 17.00). Midt i forberedelsene ringte sjefen og lurte på hvilken dag jeg kommer for fullt, og så ble det en prat med ham som varte litt lenge...med det resultat at jeg holdt på å få kull-boller i ovnen! Måtte jo si det: "Du, AM, jeg har boller i ovnen". Han:"Ja, vel?!". Jeg:"Ja, jeg er ikke gravid igjen altså!" Deretter forklaring og han slo seg til ro med det - he he!

Det ble riktig høy kalasstemning her i reiret. Vet du hva jeg gjorde?! Tok H.C. Andersen frem og leste eventyr. Jentene syntes det var topp og satt som tente lys. Ja, noen ganger er jeg alle øye makter takknemelig for at jeg livnærer meg som pedagog. Ped. kan brukes i alle situasjoner!

Vel, ha en fin kveld. Nå blir det vaterstilling på 60-tallssofaen foran TV'n. Om ikke lenge... snork! Håper bare jeg klarer å komme til sengs før jeg møter Jon Blund.

Ha en fin helg!

Hilsen Nøtteskrika

th- sa...

Gratulerer! Absolutt velfortjent omtale!

Og apropos Nøtteskrikas kommentar: Jeg havna uforvarende i åtteåringbursdag i dag - komplett med 17 gjester, popcornmaskin, pølsegrilling, gele, sjokoladepudding, rosa marengs og rosa kake. Med diskotek i kjelleren og fyr i utepeisen. Og riktignok hater jeg rettebunkene mine, men et blikk på den bølgende, rosa- og hello kitty-kledde mengden jenter var nok til at jeg nok en gang ble overbevist om at jeg ikke funker i barneskolen. God helg! (Jeg skal rette 30 prøver, får inn 30 nye på mandag...)

Pillepalle sa...

Fine glass! Gratulerer med omtale! Hilsen fra Pillepalle

Portofritt sa...

Nøtteskrika: Takk:) Og: Det høres ut som om du hadde god grunn til å være utmattet den dagen, ja. Det er ikke bare bare å være mamma - men det er selvsagt moro når de koser seg. Hørtes ut som en god idé med eventyrlesning. Sikkert ikke alle som får servert slikt hjemme. Må le av den lille bolle-samtalen. Han ble nok litt forfjamset da:D
Portofri klem fra Heidi

Portofritt sa...

th-: Nei, det er godt at en kan sette pris på å være der en er. Jeg tror du passer utmerket på videregående skole! Jeg for min dele er veldig glad for å slippe rettebunkene, men det er ikke bare derfor jeg heller ville prøve noe annet. Det gjelder å finne "rett hylle", det er nemlig ikke behagelig å sitte på en hylle som er feil, dette vet jeg i og med min bakgrunn som prøver av et assortert utvalg hyller. Eller noe. ;)