23.09.2009

Rart og sunt


Ja, det er antagelig litt rart å fly rundt og knipse bilder av alt mellom vegger og tak. Mannen i dette huset vil garantert skrive under på det. Men jeg er trygg på at jeg ikke er den eneste som driver med slikt. Det er en hel gjeng av oss der ute - oss (interiør)bloggenerder - ikke sant? (med et snev av usikkerhet)

Jeg forsvarer i tillegg min nye, rare hobby med følgende argumenter:

1) Det er bevisstgjørende. Forklaring: Etter at jeg begynte med bloggen tør jeg påstå at jeg har blitt mye mer bevisst, både i forhold til det å ta bilder (før ble det ikke til at jeg gjorde det) og i forhold til det å se. Jeg legger merke til mye mer nå enn jeg gjorde for et år siden.

2) Det er morsomt! Trenger ingen ytterligere forklaring.

3) Det er sunt. Selv om tiden saktens lett kan fly når en sitter slik foran skjermen og over tastaturet, er blogging likevel en fin måte å bremse opp litt i ny og ne. Det er et pustehull, en kjærkommen mulighet til å tenke over saker og ting i en hektisk hverdag - selv om det av og til ikke er dypere saker enn et gammelt treskrin eller blondegardin...

2 kommentarer:

Rosas roulade sa...

HØRT!!

formigrafisk sa...

Veldig enig!
Det å se, legge merke til og fotografere er et yrkesmantra for meg, men etter bloggstarten synes jeg det er blitt mer av alt her i gården også. Veldig moro!
Skal først og fremst være moro!